2777
2789
عنوان

خانمای ترک زبان که بچه هاتون فارسی حرف میزنن بیاین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 44 پست
کاش با منم از اول مثلا فارسی با لهجه تهرانی صحبت شده بود باور کن برام شده یه حسرت  آدم زبان قو ...

تروی رو زود یاد می‌گیرن چون کلا ترکی و ترکی میحرفیم

🥰خدایا شکرت🥰
ن دختر عمه های من الا کلاس سوم هستن کلا دیگه ترکی حرف میزنن ولی از بچگی اول فارسی یاد گرفتن الان یکی ...

نمیدونم شاید چون ما تو کرج هستیم بچه هام تو محیط فارس بزرگ شدن نمیتونن حرف بزنن،باید خودم باهاشون ترک حرف میزدم از اول ،ولی خوب متوجه میشن چون با همسرم ترکی حرف میزنیم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم اصلا لهجمون رو دوست ندارم واقعا  ولی بچه از اول فارسی حرف بزنه فکرکنم لهجه ش خیلی کمتر ...

لهجه ترکی رو دوس نداری؟  بجای اینکه با افتخار ترکی حرف بزنی 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
کاش با منم از اول مثلا فارسی با لهجه تهرانی صحبت شده بود باور کن برام شده یه حسرت  آدم زبان قو ...

بآور کن این ک هیچ زبونی بلد نباشی اصلا خوب نیست من خودم تهران دنیا اومدم و بزرگ شدم پدر مادرمم همینطور.

اصلا یادم نمیاد تو خونه ما ی کلمه ترکی حرف زده شده باشه بااینکه اصالتا ترکیم پدر مادرم ترکی کامل بلدن ولی من اصلللللا هیچی نمی‌فهمم و تنها هنرم حرف زدن بدون لهجس. این واقعا بده ک چندنفر زبون خودتو حرف بزنن ولی تو نفهمی چی میگن

درست نیس قبل زبان مادری فارسی یاد بدین اولده اوز انا دیلین اورگشسین سورا فارسی

درست نیی ولی مجبوری چون همه بچه کوچیکا فارسی حرف میزنن بچه باید همبازی داشته باش..زبان مادری رو زود یاد میگیره چون تو خانواده حرف زده نیشه

🥰خدایا شکرت🥰
تروی رو زود یاد می‌گیرن چون کلا ترکی و ترکی میحرفیم

پس بنظرم گوش به حرف کسی نکن اول فارسی یادش بده 

بچه ها دانشگاه و سر کار میرن شهرای دیگه دقیقا مثل خود من 

و اونجا تازه اذیت‌ها شروع میشه آدم خودش اول معذب میشه اتفاقا 

چرا باید مثل تهرانی ها صحبت کنیم؟؟؟ لهجه داریم چون یه زبون بیشتر بلدیم اونا باید دلشون بسوزه که ترکی بلد نیستن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
درست نیی ولی مجبوری چون همه بچه کوچیکا فارسی حرف میزنن بچه باید همبازی داشته باش..زبان مادری رو زود ...

یو اصلا اوجور دییر

ببین گلم ما مدرسه هم رفتیم مهدم رفتیم دانشگاهم رفتیم

اکثراااا باهامون ترکی حرف زدن اساتید 

بچه از اول فارسی یاد بگیره اونو زبان اصلیش میدونه و ترکی رو زبان یدک 

باز خود دانی اما نظر من به عنوان یه مشاور اینه ک اشتباهه 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
چرا باید مثل تهرانی ها صحبت کنیم؟؟؟ لهجه داریم چون یه زبون بیشتر بلدیم اونا باید دلشون بسوزه که ترکی ...

واقعا ادم بعضی نظراتو میخونه متاسف میشه ک ادم انقد به زبونش توهین میکنه مگه؟

من هرجاااا هم برم بالاشهر تهران فامیلم داریم هرچیم فارسی حرف بزنن ترکی جوابشو میدم ن اینکه بلد نیستم نه اینکه لهجه دارم بلکه با افتخار من ترکم قرار نیس خودمو یادم بره

ترک نیستم گلم از اول گفتم که  ولی خدایی فارسی تهرانی خیلی قشنگه

اهان عزیزم

نه برا ما زیاد فرق نمیکنه اولویت ترکیه برامون گلم

لغات رو یاد بگیر اقلا بفهمی چی میگن شما دیگه کوتاهی کردی 

لغات چندتا بلدم ولی تو جمله ک بیاد نمی‌فهمم چی ب چیه.

ولی اینکه کسی تو خونه یا اطرافم ترکی صحبت نمی‌کرد هم بی تاثیر نبود فقط در بعضی مواقع ترکی حرف میزنن ک اونم مثل بلبل بهم میگن من اصلا هیچی نمیفهمم  

ترکی رو بدون اینکه یادش بدم یاد میگیره چون کلا ترکیم.. ولی فارسی رو باید بعدا دوباره یادش بدی که سخت ...

مامان منم ترکه ولی چون بابام فارسه هیچوقت حرف نزد ما هم یاد نگرفتیم، زبون قشنگیه دوست داشتم بلد باشم.

با شوهرت باهم یه مدت فارسی حرف بزنید یاد میگیره.