2777
2789

۱۲ سال پیش دکتر گفت درمان یا جراحی نداره الان خانوادم حتی قبول نمیکنن  از دکتر وقت بگیرم  ببینم میشه حراجی کرد یا نه الا و بلا مامانم اینا میگن درست بشو نیس 

کسی هست که جراحی کرده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 

کف پام صافه طوری که استخون پام رو به بیرون برامده شده 

مفشامو خراب میکنم 

ودرذم میکنه 

فک میکنم جراحی هم داشته باشه

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
آخ نگو کتونیام همش کج شده 

کتونی باز بهتره 

کفشای کالجم 

و کفش مجلسی تو پام خیلی بی ریخته 

تازه سایز پام چهلم هست من

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
چند سالشونه

30   خورده ای سالشه ، سرچ کن ورزشاشو انجام بده حتما ، من۱۹ سالمه خودمم کف پام صافه یکمممم بهتر شده خیلی کم... ورزشاشو خیلی انجام نمیدم وقت نمیکنم شاغلم ، ولی از وقتی کفش خریدنی حواسم هست چی بگیرم درد کمر و پام بهتر شده