2789
عنوان

پریود نامنظم

69 بازدید | 6 پست

من ۱۵ سالمه ۱۱ سالگی اولین بار پریود شدم یکم نامنظم بود رفتیم پیش دکتر زنان گفت اولش طبیعیه دارو اینام نمی‌خواد بعد یه مدت کوتاه درست شد تقریبا این چهار سال منظم بود تا خرداد امسال که موقع امتحانا بود ۱۳ روز پریودم عقب افتاد و درد شدید داشتم دوباره الآنم یک روز گذشته اما پریود نشدم و شکمم زیاد درد می‌کنه استرس گرفتم به نظر شما خطرناکه و حتما سریع برم پیش دکتر؟

خیر

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واسه استرسه،ولی الان ی روز مشکلی نیست زیاد شد و ماه بعدم تکرارشد برو،شایدفقط همین ماه عقب بزنه و ماه بعد درست بشه.اخه سالهای اول برای بعضیا نامنظمه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم