لطفا شماتت نکنید خیلی دلم گرفته پناه اوردم سایت یکم ارومم کنید مسعله ای نیس ب آشنا بگم آبروم میزه🥲 به شوهرم خیانت کردم خیلی عذاب وحدان دارم از خودم چندشم میشه . چند وقت پیش دیدم دوتا گوشی داره تمام چت هاشو با زن خوندم خیلی افتضاح بود جوابمم گرفتم چرا بامن ۵ماه رابطه جنسی نداره نگو از جای دیگ خالی میش چرا شبها دیر میاد تا ۴شب بیرون نگو ... چندبار درخاست طلاق دادم اذیت میکنه منم جایی ندارم برم. ی نفر بهم پیشنهاد داد بیخیال شوهرت شو تو هم دوسپسر پیدا کن سرگرم کن خودتو. منم تو اوج حرص و عصبانیت اینکارو کردم با یکی دوست شدم رابطه جنسی نداشتم باش خیلی پافشاری میکرد دیدم هوس باز ولش کردم . از پریشب عذاب وحدان داره خفم میکنه رفتم ب شوهرم اعتراف کردم گفتم اینکارو کردم چندتا سیلی محکم از سرم زد گفت دیگ طلا هم باشی ب دردم نمیخوری قهر کرد رفت
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.