عزیزم انشالله رفتی عمل ک سعی کن پمپ درد رو بگیری چون تو تحمل درد موثره، فرداش ک مرخص میشی میای خونه دگ باید بتونی قدم بزنی حتی خیلی کم،، نشست و برخاست سخته ک خب طبیعیه دگ ، کمپوت اناناس گلابی قرص آناهیل حتما بخور، حتما کمکی لازم داری چون مراقبتای این عمل خیلی مهمه ، رسیدگی ب ناف و بخیه های ابدو و ماساژ برا خارج شدن خونابه ها ک میتونی برا اینکارا پرستار بگیری برا من خواهرام انجام دادن، هرروز ک میگذره حس میکنی حالت از دیروز بهتره ، تا دوهفته الی یک ماه بستگی ب حالت داره باید خمیده راه بری ک هم بخیه هات پهن نشه هم پوستتو ک کشیدن جا باز کنه،، مراقبت ناف خیلی مهمه شست و شو میدید هرروز و گاز وازلین میذارید ، درناتم نمیدونم از کدوماس برا من از اون کوتاها بود ک روش پوشک میذاشتیم از اون متصلا ک مخزن دارن نبود، بسته ب نظر دکترت میری حموم اولین بار دکتر من روز ۱۰ اجازه داد چون درنام امکان نفوذ اب ب بدنم رو داش و اولین حموم واقعا حالتو بهتر میکنه هر چقد سخت باشه هرچقد درد داشته باشه شدیدا ارزش داره من زیر نافم یکم افتاده بود بخاطر سزارینام ک اونو برداشتن ی شکم تخت دارم ک واقعا عاشقشم
انشالله بسلامتی بری و بیای❤ دوس داشتی شمارمو میذارم هر سوالی داشتی واتساپ یا ایتا... میپرسی من یک سال تمام تحقیق کردم بعد عمل کردم منی ک کلا ۵۸ کیلو بودم هرکی میبینتم از تغییراتم شوکه میشه😁 همه ام مخالف بودن از شوهر و خواهر و مادرو... ولی رفتم و بی نهایت راضی ام الحمدالله