2777
2789
عنوان

عمل ابدو و لیپو همزمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 21 پست
عزیزم برو انجام بده منم ۳ ماهه عمل کردم از جلو آینه نمیرم کنار😁 دکترت خوب باشه مراقبتارو صحیح انجام ...

وااای من،مرسی بابت کامنت قشنگت  کلی انرژی و روحیه گرفتم😍😍😍😍هروقت حس و حوصله داشتی ،بی زحمت جوابم بده،چه چیزایی بعد عملم بخورم ک سریع بخیه هام خوب شه؟؟تا چن وقت استراحت داشتی؟،،تونستی بری بیرون راحت و بدون کمک؟؟

وااای من،مرسی بابت کامنت قشنگت  کلی انرژی و روحیه گرفتم😍😍😍😍هروقت حس و حوصله داشتی ،بی زحمت ...

عزیزم انشالله رفتی عمل ک  سعی کن پمپ درد رو بگیری چون تو تحمل درد موثره، فرداش ک مرخص میشی میای خونه دگ باید بتونی قدم بزنی حتی خیلی کم،، نشست و برخاست سخته ک خب طبیعیه دگ ، کمپوت اناناس گلابی قرص آناهیل حتما بخور، حتما کمکی لازم داری چون مراقبتای این عمل خیلی مهمه ، رسیدگی ب ناف و بخیه های ابدو و ماساژ برا خارج شدن خونابه ها ک میتونی برا اینکارا پرستار بگیری برا من خواهرام انجام دادن، هرروز ک میگذره حس میکنی حالت از دیروز بهتره ، تا دوهفته الی یک ماه بستگی ب حالت داره باید خمیده راه بری ک هم بخیه هات پهن نشه هم پوستتو ک کشیدن جا باز کنه،، مراقبت ناف خیلی مهمه شست و شو میدید هرروز و گاز وازلین میذارید ، درناتم نمیدونم از کدوماس برا من از اون کوتاها بود ک روش پوشک میذاشتیم از اون متصلا ک مخزن دارن نبود، بسته ب نظر دکترت میری حموم اولین بار دکتر من روز ۱۰ اجازه داد چون درنام امکان نفوذ اب ب بدنم رو داش و اولین حموم واقعا حالتو بهتر میکنه هر چقد سخت باشه هرچقد درد داشته باشه شدیدا ارزش داره من زیر نافم یکم افتاده بود بخاطر سزارینام ک اونو برداشتن ی شکم تخت دارم ک واقعا عاشقشم

انشالله بسلامتی بری و بیای❤ دوس داشتی شمارمو میذارم هر سوالی داشتی واتساپ یا ایتا... میپرسی من یک سال تمام تحقیق کردم بعد عمل کردم منی ‌ک کلا ۵۸ کیلو بودم هرکی میبینتم از تغییراتم شوکه میشه😁 همه ام مخالف بودن از شوهر و خواهر و مادرو‌... ولی رفتم و بی نهایت راضی ام الحمدالله

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله رفتی عمل ک  سعی کن پمپ درد رو بگیری چون تو تحمل درد موثره، فرداش ک مرخص میشی میای ...

خداروشکررر چقدر عالی 😍برا منم بعد زایمان افتادگی اورده،واقعا یه شکم صاف و بی عیب خیلی خووبه،یکی از ارزوهامه،،ان شالله زود این دوره نقاهتم بگذره،منم مث شما بیام بگم ک ارزش داشت و الان راضیم😍خیلی خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و یه توضیح کامل دادی گلم😘خیلی نیاز داشتم یکی دلگرمم کنه،من اوایل شهریور ان شالله میرم برا عمل،فدات عزیزم😍