2777
2789
عنوان

عمل ابدو و لیپو همزمان

1693 بازدید | 21 پست

سلام،وقتتون بخیر،،من ماه بعد میخوام،عمل ابدو و لیپو پشت و پهلو انجام بدم،،خواستم سوال کنم کسایی ک عمل کردن،

بعد عمل چه مراقبتایی انجام دادین؟

برای کمتر شدن درد،و خوب شدن سریع بخیه ها،چه چیزایی مصرف کنم و چه مراقبتایی انجام بدم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خاستم انجام بدم نوبت ویزیت دادم بیعانه دادم ولیدترسیدم نرفتم😑اخه خیلی سخته عملش دردناکه حتی میگن بعضیا فوت میشن یه فیلمم دیدم تو اینستا یه خانم عفونت کردهدبود اخ اخ دیدمش مو ب تنم سیخ شد اسی نمیخام بترسونمت ولی ریسکش بالاس گلم والا منم خیلی دوس داشتم ۳ماه بود. تاشوهرم راضی شد ولی خودم منصرف شدم

کلا عمل دردناکیه و بعدشم تا چند وقت درد داری و آناناس خوبه

اره اتفاقا تجربیات بقیه رو خوندم یکی در میون میگن درد دارن،یا دردش کمه،،،نمیدونم من از کدوماش میخوام باشم😁

منم خاستم انجام بدم نوبت ویزیت دادم بیعانه دادم ولیدترسیدم نرفتم😑اخه خیلی سخته عملش دردناکه حتی میگ ...

اتفاقا خیلیا میگن انجام ندم،ولی به خوش هیکلی بعدش دردش می ارزه،،دوستم انجام داده گف فقط سه روز درد داشت و تا ده روز دولا راه میرفت و درد دیگه نداشت،،شکمش صاف و فوق العاده قشنگ شده،،باید دکتر خوب پیدا کنی و تحقیق کنی،،ولی حتما انجام بده

اره اتفاقا تجربیات بقیه رو خوندم یکی در میون میگن درد دارن،یا دردش کمه،،،نمیدونم من از کدوماش میخوام ...

ایشالا جز کم دردایی

عشق یعنی؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند 
خودم تهرانم،ولی گرگان انجام میدم،چون خونوادم گلستان هستن،برای مراقبتای بعد عمل،،دکتر محمود آزادفر،،پ ...

ببین خاله من انجام‌دادن الان یه سال تمام افتاده بدنش از وسط دو نیم کرده بخیه های داغون چهار بار عفونت‌ کرد و هر چهار بار مجدد عمل شد هنوز دو لا راه میره خیلی سخته بخدا ارزش نداره بهترین دکتر رفت هر بارم بیست تومن سی تومن برا عمل ها ازش میگیره چقدر پول دارو ها شد از عمل بیشتر 

اگه از جونت نمیترسی اینکار بکن 

رسما عین قصابی و سلاخیه واسه پول چاپیدن دکترای بی وجدان 

خواهشااا بیشتر تحقيق کن تا متوجه شی چیه

ببین خاله من انجام‌دادن الان یه سال تمام افتاده بدنش از وسط دو نیم کرده بخیه های داغون چهار بار عفون ...

ددممممم،🫢🫢اخه اگه لاغر باشی ،ریسک عمل میاد پایین،ولی چقدر وحشتناک ک اینطوری شدن،،،همه میخوان منو مجاب کنن نرم عمل 😁😁ولی ان شالله میرم و صحیح و سالم برمیگردم با یه هیکل فوق العاده😁🤌

ددممممم،🫢🫢اخه اگه لاغر باشی ،ریسک عمل میاد پایین،ولی چقدر وحشتناک ک اینطوری شدن،،،همه میخوان منو م ...

عزیزم برو انجام بده منم ۳ ماهه عمل کردم از جلو آینه نمیرم کنار😁 دکترت خوب باشه مراقبتارو صحیح انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد این عمل برا اونایی ک چاق نیستن خیلی قشنگتر جواب میده من با وزن ۵۸ کیلو عمل کردم الان بین ۵۶ تا ۵۷ ام نتیجه همون چیزی شد ک میخاستم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏