2777
2789
عنوان

پاکسازی خونه از جادو

1483 بازدید | 8 پست

تو تاپیک قبلی که نوشتم دیدم لازمه راه حلی که خودم میدونم رو به کسایی که درگیر این چیزها هستن بگم.

اول اون جادو رو بدون دستکش بهش دست نزدین.اگه دیت زدین سریع برین غسل کنید و نیت کنید که از بدن تون پاک بشه.بعد با دستکش برش دارین بندازینش تو آب روان.بعد شروع کنید خونه رو پاکسازی کردن.

۱-توی یک قابلمه آب ،نمک زیاد+ اسپند خالص(یعنی دانه رنگی نداشته باشه) بریزین.بذارین یکم جوش بخوره.

بعد با این مایع کل خونه رو تی بکشید.

۲-اسپند دود کنید تو هفته چندین مرتبه

۳-گوشه های خونه نمک بریزین

۴-هربار میرین حموم غسل کنید و نیت کنید که هرچی بدی

و زشتی هست دارید به کمک آب از تن تون پاک میکنید.

۵-شمع روشن کنید

*اینا کارایی هست که از دست ما مردم عادی برمیاد ولی خیلی خیلی کمک دهنده است.برای پاکسازی ۱۰۰٪ باید آدم کار بلدش بیاد یه کارایی انجام بده.من فقط خواستم آگاه سازی کنم که با روش های اشتباه با جادویی که پیدا میکنید برخورد نکنید.دیدم آدم هایی که جادو رو سوزوندند ولی این کار جادو رو قوی میکنه.

** به خدا ایمان داشته باشید هیچ قدرتی از اون بالاتر نیست.ولی شما هوشیار باشید هرکسی رو تو خونه زندگیتون راه ندین.نذارین کسی تو خونتون یا اتاق تون تنها باشه.وسایل تون رو به کسی ندید.به خصوص حواستون به طلاهاتون باشه که به راحتی طلاتون رو میبرن و با اون جادوتون میکنند(چون طلا فرکانس بدن رو ضبط میکنه)

اگه ندونیم اون دعا جادوعه کجاست یعنی مثلایجای خونه قایمش کرده باشن چی؟یا اینکه دیدم بعضیا دعامینویسن میبرن قبرستونی جایی خاک میکنن ..اونارو چجوری باطل کرد

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا از این جور افراد  نگذره

الهی امین لعنت ب ذاتشون 

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

دعا واسه شوهرم کردن ولی از راه دور چطورمیشه باطل کرد

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اگه ندونیم اون دعا جادوعه کجاست یعنی مثلایجای خونه قایمش کرده باشن چی؟یا اینکه دیدم بعضیا دعامینویسن ...

خونه رو بگرد تا میتونی.هرچی هم حس کردی واسه تو نیست بهش شک کن ساده ترین چیزا.از خدا بخواه کمک کنه که پیداش کنی.همین کارایی که نوشتم رو انجام بده اثرش خیلی کم میشه روت.حتما غسل رو مرتب انجام بده.اسپند هم معجزه است.

دعا واسه شوهرم کردن ولی از راه دور چطورمیشه باطل کرد

من علمش رو ندارم ولی آدمایی هستن که علمش رو دارن.تنها کاری که ازت برمیاد اینه که اسپند دود کنی،تی آب نمک و اسپند بکش خونه رو،و گوشه های خونه نمک بریزی.

توکل هم به خدا بکن.بدون خودش بهترین رو واست به وجود میاره.

اگه ندونیم اون دعا جادوعه کجاست یعنی مثلایجای خونه قایمش کرده باشن چی؟یا اینکه دیدم بعضیا دعامینویسن ...

دقیقا منم سوالم همینه واسه من خاک کردن دوست ندارم برم پیش دعانویس چون میترسم زندگیم پراز گره و بدبختی و... هست