2777
2789
عنوان

دخترم يك سالشه و اصلا خوب نمي خوابه

256 بازدید | 34 پست

دخترم يك سالشه ولي هنوز شبا هر ٢-٣ ساعت بيدار ميشه و شير ميخواد، اصلا مداوم نميخوابه

واقعا كلافه شدم، هم اذيت ميشم بابت اين شيردهي هاي شبانه، هم بخاطر خودش ناراحتم كه خوب نميخوابه، ميترسم دندوناش هم خراب شه از بس شبا شير ميخوره

ممنون ميشم تجربه هاتون رو بهم بگيد

بچه دار شدم میام میگم

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂

فقط میدونم که طبیعیه 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ندی بهتره بچه من اصلا شب شیر نمیخورد از اول که دنیا اومد اینطوری بود به زور بیدار میکردم بعد چند ماه دیگه کذاشتم بخوابه تا صبح ساعت هشت پا میشد شیر میخورد باز می‌خوابید تا ده یازده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پسر منم دقیقا همین بود اما من دیگه سبا بهش اب میدم یه ذره 

چون تشنش میشد نق شیر میزد 

دختر شماهم اینجوری نیس؟ یعنی شاید گشنش نباشه تشنش باشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

حتما سير شب قطع بشه، هم ميخوابه و هم غذاخور ميشه و هم دندانهاش سالم ميمونه، يكي از دندانهاي دختر سه ساله ي من خراب شد و درد ميكرد چند تا دكتر بردم گفتند بايد اتاق عمل بره و بيهوش بشه!!! اخرش نميدونم چطوري شد يه دكتر خيلي خوش اخلاق بردم و دخترم همكاري كرد و دندونش رو عصب كشي كرد

اهن و ویتامینش و میدی؟

گاهی بی قراری و وقفه در خواب مال همینه

اصولا الان نباید شیر شب بخوره غداش و کامل بخوره و سیر بشه و تا صب بخوابه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
نميدونم تا حالا امتحان نكردم. اخه انقدر زياد تشنش ميشه يعني؟

شاید گرسنه میشه قبل خواب بهش غذا بده یا شیر خشک 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اهن و ویتامینش و میدی؟ گاهی بی قراری و وقفه در خواب مال همینه اصولا الان نباید شیر شب بخوره غدا ...

آهن ميدم و آد

مولتي ويتامين دوره اي ميدم بهش نه هميشه اخه خوراكشم بد نيست

حتما امتحان ميكنم. ممنون

نميدونم تا حالا امتحان نكردم. اخه انقدر زياد تشنش ميشه يعني؟

پسر من حدودا چهار پنج بار بیدار میشه اب میخواد 

چون دندوناش خراب میشه اگرم گشنش میشه سعی کن یواش یواش ازش بگیری بجاش کاملل سیرش کن شبا شیر نخواد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨