2789
عنوان

ی ماه دیگ سز میشم 🙉🤕😔😍

327 بازدید | 34 پست

بچه دوممه 

یکم‌میترسم چون بچه اولم خیلی درد کشیدم افتضااه

الان دیگ مراحل سزارینو میدونم 

چ کار کنم یکم ریلکس باشم 🤷‍♀️😐

چی بخرم چ اماده کنم؟؟

خونم بمب ترکیده نمی تونم کار کنم 😔😔😔😔

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

الهی 

انشالله اینبار دردت کمتر باشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

به سلامتی. من شنیدم زایمان دوم کلا راحت تره. انشالله برای شماهم اینطوری باشه  . 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به سلامتی. من شنیدم زایمان دوم کلا راحت تره. انشالله برای شماهم اینطوری باشه  .

اره خدا کنه اینجوری باشه 

عزیزم ان شالله بچت سالم بیاد بغلت 

خونه اگر شلوغ پلوغ باشه خیلی رو اعصابه 

تایکی دوماه بعد زایمان نمیتونی کارهای خونه رو که سنگینه انجام بدی مثل تمیزکردن یخچال وگاز وکابینتها و در ودیوار و...

بنظر من مهمترین کاری که الان باید بکنی یعنی تاقبل سزارین کامل خونه رو تمیز تمیز کن

اگرخودت نمیتونی یا سختته خانم کمکی بیار هزینشم زیادنمیشه توهم بالاسرش باش همه جای خونه رو تروتمیز کن کابینتارو ازاول بریزه مرتب کنه کمدلباسا و...فرشا..یخچال گاز و...

اینجوری بعد زایمانت خیلی خیلی حس سبکی وراحتی میکنی 

بچه ی اولتون چند سالشه ؟شکمت خیلی جلو اومده؟ کسی کمکت هست ؟

ن عزیز دومیه مامانم میاد راهمون دوره ۶ ساعت راهه

عزیزم ان شالله بچت سالم بیاد بغلت  خونه اگر شلوغ پلوغ باشه خیلی رو اعصابه  تایکی دوماه ب ...

ممنون .اره کمکی خیلی خوبه حالا قراره ابجیم بیاد کمک کنه 

😍😍😍🧡🧡🧡🧡🧡