2777
2789
عنوان

خانما خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 65 پست
اخه چرا جای غریب ازدواج کردی ،اخ چرا تو راحت نمی زارن ،بزن خودتو به مریصی نرو

اشتباه کردم خیلی فرهنگشون متفاوته اصلا سختمه بینشون ولی شوهرم خوبه بخاطر اون تحمل میکنم.... مادرش دست از سرم بر نمیداره ارامشم گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر منی ،خدا ،،،ولی با این تفاوت که پدر مادرم فوت شدن ،اخ اینقدر ناراحت و بی کسم

ولا انگار منم فوت شدن بیکاری مادری که زره ای دلش نمیاره حاضره به بدبختیم نگم گریم گرفت واسه خودم  

مردی که تو نی نی سایته جای خواهر ماست
بگو عزیزم

یه بار یه اقاهه میاد خونشون میبینه خانومش داره نماز میخونه...میزنه دم کونش میگه امشب این سرویسه...میاد جلوتر میبینه زنش تو اشپزخونس ...میفهمه اونیکه داشته نماز میخونده مادر زنش بوده...میره از خونه و دیگه نمیاد..............ههههههههههههههههه

عزیزم خدا بیامرزه پدر و مادرتون رو ....چه کنیم دیگه 

ممنونم ،عزیز دلم خواهر گلم،توهم خودتو اذیت نکن ،به کارای مادر شوهرت اهمیت نده ،خونش نرو تا ببینی خدا چه جور  کارتو درست می کنه امید به خدا،،،،خدا ظالمو نابود کنه

هرکس که کسه دیگه ای رو اذیت میکنه خدا لعنتش کنه،اخه چرا توی غریب و اذیت می کنه عوصی

خیلی آدم منفی و بدقلقیه هر چی خوبی کنی احترام بزاری اصلا ب چشمش نمیاد البتع دخترشم از دستش شاکیه