2777
2789
عنوان

سوال زنونه

156 بازدید | 11 پست

بچها من کرم واژینال استفاده میکنم بعد میرم دستشویی همش میاد بیرون . طبیعی هست؟آیا نباید جذب شه؟امروز هم رگه های خونی توش بود علتش چیه؟دکتر گفتم واژنم زخم داره و برای ترمیم زخم داده اونو 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا باید بزاری

شب میذارم صبح میرم دستشویی یخوردش میاد بیرون هر دفعه روز میرم دستشویی یخوردش میاد بیرون 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
شب میذارم صبح میرم دستشویی یخوردش میاد بیرون هر دفعه روز میرم دستشویی یخوردش میاد بیرون 

اشکالی نداره طبیعی ِ

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

قبلش دستشویی برو آخر شب استفاده کن دیگه چندساعتم باشه یه مقداریش جذب میشه

قبل خواب میزنم .روز میاد بیرون

بعدش نباید بری دستشویی همشم جذب نمیشه که میره اون تو کارشو میکنه بعدا با ترشحاات واژن میاد بیرون

حواستم باشه اگر از اپیلاتور استفاده میکنی آروم وارد واژن کنی ک خراش نده 

دیگه زن مهرداد نیستم💔

طبیعیه 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

بعدش نباید بری دستشویی همشم جذب نمیشه که میره اون تو کارشو میکنه بعدا با ترشحاات واژن میاد بیرون حو ...

اهان .اره خیلی اروم و اندازه دوبند انگشت داخل میبرم

اهان .اره خیلی اروم و اندازه دوبند انگشت داخل میبرم

نه دیگه در حد دو انگشت اونجوری اصلا وارد نمیشه تقریبا تا نصفه باید بکنی داخل اپلیکاتورو 

اگر میبینی اذیت میشی یه کوچولو ژل لوبریکانت محلول در آب بخر بزن بهش تا اذیتت نکنه 

بعدا هم ک خواستی رابطه داشته باشی حتما لوبریکانت محلول در اب بزنید تا زخم نشی

دیگه زن مهرداد نیستم💔
نه دیگه در حد دو انگشت اونجوری اصلا وارد نمیشه تقریبا تا نصفه باید بکنی داخل اپلیکاتورو  اگر م ...

چه میدونم منشی دکتره گفت