2777
2789

ببخشیدا میگم من زدم گوگل ۱۰ تا ورزش برای بزرگ کردن باسن اومد دیگه نگفت که باچه فاصله ای انجام بده اینا میگم اگه من این ۱۰تا رو پشت سر هم هروز بزنم مشکلی ندارع آخه نمیدونم کی ها باید این ورزش رو بکنم کسایی رفتن باشگاه تجربه داشتن لطفا نظربایف بگین مربی بهتون چی گفت

عزیزم این و بگم تنها چیزی که باعث حجمه وزنه سنگینه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر حرکت ۸تا ۱۲ بار بزن بینش ۱۵ ثانیه استراحت کن مجدد حرکت تکرار کن و همینجور تا آخر سه بار حرکت باید باشه تعداد دفعاتی گه بابد حرکتی بری بین ۸تا ۱۲ باشه متوجه شدی 

اره باید پشت هم بزنی از هر کدوم سه ست ۱۰ ۱۵تایی بعدشم سریع سفیده تخم مرغ و سینه ابپز بخور

ببخشید گلم شما رفتی باشگاه این ورزش رو انجام دادی نتیجه گرفتی؟

ببخشید گلم شما رفتی باشگاه این ورزش رو انجام دادی نتیجه گرفتی؟

من از باشگاه رفتن نتیجه گرفتم ولی باید ۶ ماه مداوم بری و تمرینات مرتب انجام بدی حتما قبل شکمت خالی نباشه بعدم تخم مرغ سفیدش بخوری