2777
2789
عنوان

خواباندن کودک2 ساله

6994 بازدید | 12 پست
سلام دوستان شماها بچه رو چجوری خواب میکنید؟ من پسرم 2 ساله شده. قبلا با سینه من خوابش می برد. الان که از شیر گرفتم نمیدونم چه عادتی بدم که راحت بخوابه.. هی روی پام لالایی میکنمش.. قصه میگم.. با هزار بدبختب میخوابه. شماها بچه تون چه طوری میخوابه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کنار تخت خودمون با یه کاناپه قدیمی براش تخت درست کردم از همون اول همینجا کنار خودم میخوابونمش چهار ماه اول تو بغلم میخوابوندم میزاشتم سر جاش ولی از ماه چهار به بعد عادتش دادم تو تختش با پستانک بخوابه دراز میکشیدم پیشش با دست آروم میزدم پشتش می خوابید الانم که دقیقا دو سالشه از پستانک گرفتمش خودش دراز میکشه عروسکش رو بغل میکنه میخوابه البته من هم باید پیشش دراز بکشم
بچه من یک سال و نیمشه. از شیر خودم گرفتمش. گاهی میخوابونمش بغل خودم تا خوابش ببره. گاهی روی پا میخوابه. گاهی هم روی تاب میخوابه. شبها هم یه شیشه شیر میخوره و میدارمش پیش خودم تا خوابش ببره
راستش برای پسر اولم با بدبختی میخوابندمش اما دومی بهش میگم برای لالا میبرشم رو تخت بعد میگم بخواب الان میام با خودش بازی میکنخ تا میخوابه الان 2 سالو 4 ماهشه الانم بهش گفتم برو بخواب رفت رو تخت بازی کرد خوابش برد گاهی یه عروسکم بغل میکنه میگه نی نی
مامان ریحون منم اوایل پیشش دراز میکشیدم انقدر دست منو ناز میکرد تا میخوابید تا دستمو نمیگرفت نمیخوابید همین که 2 ساله شد میزاشتم رو تخت میگفتم من میرم زود میام میومدم بیرون خودش با نی نیش بازی میکرد و بغلش می کنه و میخوابه پسر من پستو نکی نبود 17 ماهگی هم از شیر گرفتمش
من دخترم دو سال و ۵ ماهشه پوشکشو عو ض می کنم لیاس خواب می پوشه و می شونمش رو پام با هم ۲-۳تا کتاب می خونیم بعد چراعو اتاقشو خاموش می کنم می دارم رو تختش شب بخیر می گم ۹ شب میام بیرون معمولا زیر نیم ساعت می خوابه تا ۷ صبح

چقد خوب من دخترم ۲ سالشه زود زود ک بخوابه ۱۲ یا ۱ میخوابه اونم از یه ساعت بعدش بلند میشه نق نق کردن حتی با چشم بسته یا مسگه منو بغل کن راه ببرمن مقاومت میکنم بخوابه اما همسرم طاقت نداره بغلش میکنه تا ۷ صبح بعد میخوابه