2777
2789
عنوان

زده ب سرم بچه دوم بیارم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 22 پست
وااای چراا

منی که مادر پدرم عصبین میگم 

تجربه کردم 

زجر کشیدم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از اینکه بفکر تنها موندش باشی ببین تو تربیت اولی مشکل نداری؟ اعصابت سرجاشه؟ با همسرت خوبی؟ ...

ی کم عصبی ام زود داد میزنم اشتباه کردنی

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

من که باهمه شرایط بد دارم بچه دوم میارم واقعا نمیخواستم ولی شد دیگه بدترین مشکل من اینه که تنهام هیچ کس کمکم نیست نمیدونم قراره چکار کنم قبلا خیلی عصبی تر بودم الان که دخترمو دارم عجیب صبری دارم اصلا از کوره در نمیرم ولی دوتا بشن نمیدونم 

هیچ کس از آینده خبر نداره چه پولداری که یه شبه فقیر نشد و بلعکس و چه آدمهای اعصاب فولادینی بخاطر ضربه روحی عصبی تر از عصبی نشدن 

اگه شرایطت نرمال هست بیار فقط فاصله سنی کم خیلی سخته خوب فکر کن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ی کم عصبی ام زود داد میزنم اشتباه کردنی

منم عین توام.خیلی دلم بچه‌ دوم میخواد ولی‌ تواناییشو از لحاظ تربیت و اعصاب ندارم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/