2777
2789

اول اینکه نصف مواد بالاش هواست این درسته الان با یه استرسی خودم با فاصله ۳ سانت زدم خیلی درد داشت 

حالت عمودی و قائم زدم و اول سوزن وارد کردم و آروم خالیش کردم انتخاب هواست درسته؟

به جنین از طریق ناف آسیب نمیرسه؟

نصف انتهای هواست مشکلی نداره؟

توی یخچال نذاشتم بیرون در دمای ۳۰ درجه گذاشتم الان دیدم روش نوشته در دمای زیر ۲۵ درجه ، کجا بگذارم خونمون کمی گرمه ، چند قطرش وقتی درآوردم ریخت بیرون عیبی نداره؟آخه یکی توی همینجا میگفت اگر حتی یه قطره بریزه بیرون اثر نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه بخدا توی پست قبل گفتند نکن خالی  حالا چی میشه؟

هیچ امپولی رو بدون هواگیری نباید تزریق کرد. هیچی با یه بار هیچی نمیشه. شما باید از کسی که تخصصشو داره بپرسی نه اینجا

من اینجوری میزدم و خیلی از دکتر میدرسیدم چون حساس بودم اونم تایید میکرد‌

هواشو خالی میکردم 

دو الی سه انگشت کنار نافم میزدم بالا و پایین نمیزدم چون اشتباهه

با زاویه نود درجه مستقیم میزدم 

داخل کمد نگه میداشتم چون این آمپول یخچالی نیست و توی محیط خونه اوکی هست

وقتی هم درشو باز میکردم یه مقدار میریخت بیرون 

باید آروم تزریق کنی چون اگر سریع تزریق کنی کبود میشه و دردناک آرومشم درد داره ولی عوضش کبود نمیشه

انشاالله که بچتو  سالم بغل بگیری

فقط حواست باشه داری هواگیری میکنی دارو نریزی بیزون. خیلی اروم پیستون رو بده بالا تا دارو برسه سر سوز ...

الان باید اورژانسی برم جایی بگم هوا گیری نکردم؟

خطرناک نبوده؟

انشاالله عزیزم  هواگیری نکردم خیلی هوا داشت خدایا

نگران نباش انشاالله چیزی نمیشه 

ولی همیشه سوالای این مدلی رو از خود دکتر بپرسی خیالت راحت تره 

منم ۶ ساله چون چندین بار آی وی اف کردم دیه کار کشته شدم توی مصرف داروها

الان باید اورژانسی برم جایی بگم هوا گیری نکردم؟ خطرناک نبوده؟

نه گلم نه عشقم با اون مقدار هوا چیزیت نمیشه. به اندازه یه ست سرم هم هوا بره تو رگ چیزی نمیشه شما که تازه زیر جلد تزریق کردی . اصلا نترس