2777
2789

یه بطری شیر خریدم، شیر پاک ازین مدلا که نوستالژی ان شبیه شیرای بچگیمون، درشون مشکیه و شیشه ایه بطریش

یکم خوردم عیناااا بوی وایتکس میده😯

دوباره هم بو میکنم میگم شاید اشتباه کردم ولی واقعا بوی وایتکسه، تاریخ هم داره

خاک توی اون سرشون...

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه نمیدونستی وایتکس میریزن

مواد نگهدارنده وایتکس دیگه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه مدت شایعه بود برای نگهداری طولانی شیر بهش وایتکست میزنن 

خدا داند 

منم بارها بورو احساس کردم

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
وایتکس وبریز توتو شیر .بشین واکنششو نگاکن.. !!!!!خراب میشع

ما ریختیم اتفاقا 

ن بویی میده ن خراب میشه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
یه مدت شایعه بود برای نگهداری طولانی شیر بهش وایتکست میزنن  خدا داند  منم بارها بورو احس ...

آره، منم ی سرچ کردم اتفاقا دقیقا درمورد شیر پاک مطلب آورد که مدیر خیر ندیده انکار کرده بود و گفته بود شایعه س و شیرای ما وایتکس نداره😒وجدان ندارن اینا

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
من نوشابه مشکی میخورم خیلی این رو حس میکنم، همش میگم دارم وایتکس میخورم، واسه همین اگه نوشابه بخرم ن ...

نارنجی هم احتمالا بخاطر اسانس تندترش حس نمیکنی، اگه بنظرت اینجوری اومده کلا نخور

آره، منم ی سرچ کردم اتفاقا دقیقا درمورد شیر پاک مطلب آورد که مدیر خیر ندیده انکار کرده بود و گفته بو ...

خدا رحم کنه

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
وایتکس وبریز توتو شیر .بشین واکنششو نگاکن.. !!!!!خراب میشع

عزیزم من تاحالا امتحان نکردم ولی بعید میدونم چیزی بشه، شیر تو محیط اسیدی بریده میشه ولی محیط قلیایی احتمالا واکنش خاصی نداره، ضمنا تو شرایط آزمایشگاهی خاص و مقادیر کنترل شده اینکارو انجام میدن، مثل ما مردم عادی که تو خونه انجام نمیدن ک