2777
2789

سلام بچه ها،من دخترم ۹ماهشه ۱۲مرداد میره ۱۰ماه . 

فقط شیر خودمو میخوره میخام از شیر بگیرمش نمیدونم باید چیکار کنم؟!!! شیرخشک نمیخوره هرکاری میکنم🥺 شیر گاو از کی میتونم بهش بدم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخبره دیگ مادرا راحت شدن اخه کی بچه 10 ماهرو از شیرمیگیره خب حال ندارید بچه نیارید

ربطی ب حال نداشتن نداره اینم بچه دوممه 😒😏😏😏 وقتی چیزی نمیدونی قضاوت نکن

بچه ۹ ماهه رو میخوایی از شیر بگیری؟؟؟😯

من پسرم رو ۲۱ ماهگی از شیر  گرفتم،تا یه مدت عذاب وجدان داشتم که چرا دوسال تمام شیرش ندادم🤨

‏مهم ترین چیزی که باید تو زندگیمون یاد بگیریم:بیخیال شدنه🤷‍♀️

ن نده شیر گاو پروتئین خیلی زیادی داره گوارشش تحمل و تولن هضم رو نداره ندی یوقت. شیرخشکای مختلف امتحان کن یکی جواب بده.منم شیرم کمه دیگ دارم دق میکنم غذای کمکی میدم ولی بازم شیر غذای اصلیه. نزدیک ۸ ماهشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡