2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتن

68 بازدید | 4 پست

من الان چهارده هفتمه رفتم سنو ان تی بعد گفت یکم عددش بالای دو نه بودش حالا رفتم آزمایش تا جوابش بیاد ولی دکترم گفت احتمال زیاد باید امینوسنتز انجام بدی دوهفته دیگه کیا امینوسنتز انجام دادن ؟؟جوابش چی اومده براتون سقط کردین یانه ؟؟

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️

نگران نباش عدد زیاد بالا نیست این مشکل جدیدا برا خیلیا پیش میاد ولی تو جواب امنیو نشون میده که سالمه، اصن به خودت استرس نده و منتظر جواب باش یوقت نری سقط کنی چون ممکنه احتمال زیاد سالم باشه و بعدا خودت پشیمون بشی. فقط به خدا توکل کن و صبر کن

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عدد زیاد بالا نیست این مشکل جدیدا برا خیلیا پیش میاد ولی تو جواب امنیو نشون میده که ...

گفتم تست آمینو رو میدم ببینم چی میاد جوابش اگه خدایی نکرده مشکلی باشه که سقطش میکنم 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
گفتم تست آمینو رو میدم ببینم چی میاد جوابش اگه خدایی نکرده مشکلی باشه که سقطش میکنم 

نگران نباش احتمال خیلی زیاد سالمه و مشکلی نداره، این عدد رو برا خیلیا بالا میزنه تازگیا و نتیجه شم میگه سالمه میبینی

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤