دانشمند_دیوانه مدیر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 2512 عنوان موهام خیلیییی سفید شده 😑 | مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 21 پست 26 سالمه موهامم پرپشتهیه عالمهههه سفیدی داره!!! چیکار کنم، رنگم دوست ندارم بکنم. علتش چیه خب 1402/04/27 | 13:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a7002 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3117 یعنی اینکه مغزتون سرد شده دیگه چجوری بگم مغز چجوری سرد میشه😂😂مغز من که از فکر و خیال از ۱۰۰ درجه دماش بالاتر میره 😂🤦🏻♀️ هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23171 ینی چی یعنی بلغم یا سودا به مغزت اثرگذاشته دود اسپند وکندر برای گرم کردن مغز عالیه سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دانشمند_دیوانه مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 2512 یعنی اینکه مغزتون سرد شده دیگه چجوری بگم خب چیکار کنم گرم شه 🗿
helma_sadat1373 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 435 یعنی بلغم یا سودا به مغزت اثرگذاشته دود اسپند وکندر برای گرم کردن مغز عالیه عطر گل محمدی هم استشمام شبانگاه قبل از خوابجویدن کندر و خوردن بادام و مویزخوردن سرکه انگبین خوردن ارده و شیره ی انگور با نان جو یک دانشجوی پزشکی که طب نوین و طب سنتی را باهم جلو میبرد....خدایا به امید خودت
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7876 سفیدی مو ناشی از سردی مغز هست شما مطمئنا دانشجو پزشکی نیستینکدوم پزشکی میگه برا درمان لوبیا بکنین تو سوراخ دماغتون😐😐😐 لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
helma_sadat1373 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 435 شما مطمئنا دانشجو پزشکی نیستین کدوم پزشکی میگه برا درمان لوبیا بکنین تو سوراخ دماغتون😐😐😐 من کی گفتم؟؟نیکا جانم طزف سینوزیت داشت گفتم به اندازه ی نصف هر لوبیا در هر سوراخ بینی،پودر انفیه بریزداز لوبیا به عنوان واحد اندازه گیری استفاده کردم یک دانشجوی پزشکی که طب نوین و طب سنتی را باهم جلو میبرد....خدایا به امید خودت
بارانننم عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 1639 استرسم ک زیاده شاید از همین باشه من موقع دفاع پایان نامم از استرس ریزش مو سکه ای گرفتم خداروشکر رفع شد ولی یه مدت ارام بخش خوردم استرس رو مو خیلی تاثیر داره اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !