2777
2789

نولایس عالیه ولی نمیدونم برای بچهاهم خوبه یا ن از داروخانه بپرس

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم گرفت روغن زیتون زدم و با شونه مخصوص کامل موهاشو تمیز کردم با دوبار انجام دادن این کار کاملا پاک شد آسیبی هم به بچه نمیزنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تو شهرستانیم نمیدونم تو داروخونه شهرمون باشه یا نه

ماهم شهرستانیم داشتن من یه بار گرفتم برای خوابگاه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ماهم شهرستانیم داشتن من یه بار گرفتم برای خوابگاه

نداشتنم اینترنتی بخر 

شامپو لیندان، شونه ی مخصوص هم بگیر موهاش رو شونه کن که رشک ها بیفتن، و حتما حتما خونه رو هر روز جاروبرقی بکش و ملحفه ها و رو بالشتی ها و پیرهنش رو با آب داغ بشور، سخته ولی با این کارا یه هفته ای نابود میشه، راستی بهتره همه اعضای خانواده شامپو بزنن

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
شامپو لیندان، شونه ی مخصوص هم بگیر موهاش رو شونه کن که رشک ها بیفتن، و حتما حتما خونه رو هر روز جارو ...

اسی هر شامپویی بزنی باید بقیه مواردی که گفتم رو رعایت کنی وگرنه فایده ای نداده

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
شامپو لیندان، شونه ی مخصوص هم بگیر موهاش رو شونه کن که رشک ها بیفتن، و حتما حتما خونه رو هر روز جارو ...

هیچ کدوممون درگیر نشدیم  

اما چند ماه هر کاری میکنم پاک نمیشه اما اصلا شامپو نگرفتم سنتی درمان کردم نشد دیگه

ی بار که آرایشگاه رفته بودم آرایشگره یه پودرای بسته بندی کوچیکه بود به بعضی مشتری هاش می‌فروخت تو دلم گفتم نکنه مواده

ولی وقتی مشتریاش رفتن خودش گفت اینا برا شپش خوبه درجا در دم از بین می‌بره 

بزن نت پودر برا شپش ببین چی میاره

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️