سلام بچه ها شاید تا به حال فروشگاه های مختلفی رو دیده باشید که به صورت اینترنتی فعالیت می کنند. شایدم قصد خرید از این فروشگاه ها را داشتید ولی خب بعضی وقتا اعتماد نکردید. من تازگی یه سایت برای خرید لباس بچه گانه زدم به خاطر همین میخوام تجربه خودمو در مورد اینکه چطور میشه به یه فروشگاه اینترنتی اعتماد کرد بهتون بگم.
ببینید بچه ها اولین نکته که میشه به یه فروشگاه اینترنتی اعتماد کرد اینه که فروشگاه اینماد داشته باشه. اینماد (نماد اعتماد الکترونیکی) نمادیه که به صاحب های مشاغل داده میشه. موقع اعطای اینماد همه اطلاعات مربوط به فروشنده بررسی میشه و صحت اطلاعات تایید میشه، بخاطر همین اگر فروشنده جنس رو به مشتری نرسونه مشتری راحت میتونه پیگیری کنه.
اینماد اکثر فروشگاه ها توی قسمت پایین سایت (قسمت فوتر) هست، اما بچه ها فقط به دیدن شکل اینماد اکتفا نکنید حتما روی اینماد کلیک کنید تا اطلاعات رو ببینید. با دیدن اطلاعات متوجه میشید که سایت قابل اعتماد هست یا نه.
دومین نکته اینه که فروشگاه باید درگاه پرداخت مطمئن داشته باشه. درگاه پرداخت همون جاییه که شما برای پرداخت وجه میرید. مثلا زرین پال یکی از معروف ترین درگاه های پرداخته. درگاه پرداخت بانک های مختلف هم خوب و مطمئنن.
بعضی وقتا فروشنده ها سعی می کنند از روش های دیگه ای برای گرفتن پول اقدام کنن، مثلا میگن پولو برامون کارت به کارت کن. اینجوری پیگیری پول سخت تر میشه، اما با درگاه پرداخت مطمئن همه کارا راحت تره چون بانک ها به این سادگی به کسی درگاه پرداخت نمیدن بخاطر همین همه اطلاعات فروشنده کاملا ثبت شده.
نکته سوم کلا سایت ها نسبت به شبکه های اجتماعی امنیت بالاتری دارن. هزینه های راه اندازی و نگهداری سایت طوریه که برای یه کلاهبردار نمیصرفه از سایت استفاده کنه ولی اگه کسی بخواد مطمئن کار کنه سایت بهترینه.
بچه ها خوشحال میشم از فروشگاه لباس بچه گانه مهراد که من تازه راه اندازی کردم دیدن کنید. اگر شما هم تجربه ای دارید که چطور میشه به فروشنده های اینترنتی اعتماد کرد، برای من بنویسید چون من اول کارم و دنبال جلب اطمینان!