2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی تو اصفهان

2650 بازدید | 11 پست

مشاور تحصیلی خوب تو اصفهان جایی سراغ دارین؟

برای انتخاب رشته 

دخترم مونده کدوم رشته بره 

یکی هم گفت موسسه آقای لطفی خوبه 

بنظرتون خوبه یانه؟

[کاربری‌ من و مامانم]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دنیا بین دبیرستان وراهنمایی دوتا دنیا جداست.... درس های دبیرستان اصلا با راهنمایی قابل قیاس نیست 

تجربی باید علاقه باشه چون فشار روانی توش زیاده درس ها سنگینه و رقابت ناعادلانه.... اگه ریاضیات فوق العاده داره چه فیزیک چه شیمی اوکی اگه نه کارش لنگه واقعا..... 

ببین تجربی اگه رشته تاپ بخواد آدم جنگ جو میخواد وگرنه هیچی.. 

ولی انسانی بیشتر حفظیاته ، رقابت سبک تره، تنوع رشته بیشتری داره 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!
معدلش ۱۹ و ۴۳ همش بالا بود فقط یکی از درسا ۱۵ شده بود هردو رشته هم تو هدایت تحصیلی ب آورده 

ببین ریاضیش چطوره تجربی به شدت وابسته به ریاضیه تو همه درساش 

ببین دنیا بین دبیرستان وراهنمایی دوتا دنیا جداست.... درس های دبیرستان اصلا با راهنمایی قابل قیاس نیس ...

اینجوری ک تو این ۹ سال کمکش میکردم تو درساش 

حفظیاتش‌ بهتر بود

ولی یکم تو شیمی و فیزیک مشکل داره

[کاربری‌ من و مامانم]
اینجوری ک تو این ۹ سال کمکش میکردم تو درساش  حفظیاتش‌ بهتر بود ولی یکم تو شیمی و فیزیک مشکل د ...

پس با این شرایط تو انسانی موفق تر چون ما بچه هایی رو داریم که تو راهنمایی کلا فوق العاده آن و 20 میان تجربی به مشکل میخورن.... 

ببین اگه دخترت علاقه داره به تجربی و تو درس سخت کوشه بذار بره اگه نه واقعا نذار چون آینده اش تباه میشه نه اینکه هیچی نشه نه ولی اگه قراره با انسانی بره روانشناسی با تجربی میره ولی کلا به روحش به روانش فشار میاد چون بچه های تجربی واقعا تحت فشارن خیلی 

برای گرفتن مشاوره با گروه بزرگ معلم شو کلمه مشاوره را ارسال کنید 09363555177

تا پایان تیر تخفیف مشاوره داریم فقط و فقط با200هزار تومان در ماه صاحب مشاوره تخصصے شوید 

⭐️برنامه شخصے سازے شدی

⭐️مطالب درسی

⭐️مطالب انگیزشی و مشاوره و نحوه خواندن دروس

⭐️آزمون 

⭐️گزارش کار هر شب

⭐️در دسترس بودن مشاور شما همیشه

تازمان مصاحبه فرهنگیان همراهتونیم

منم سال کنکورم بعد ۳ ماه که داشتم دنبال مشاور عالی و با وجدان میگشتم به پیشنهاد یه نفر یه مشاور خوب پیدا کردم هر کس خواست به این شمارم زنگ بزنه تا بگم چیکار کنه 

۰۹۱۳۸۳۴۰۰۴۳ 

یکی از خوبیاش هم این بود که اولش یک جلسه آشنایی با برنامه هفتگی رایگان میذارن اونجا رفتین میتونین نظرات بقیه دانش آموزاشون رو هم بپرسین بعدش تصمیم بگیرین