2777
2789
عنوان

فیلم کره ای با وجود اینکه میدانم

1956 بازدید | 7 پست

میشه یه توضیح درموردش بدید ک بدونم موضوش‌ چجوریه و اگه کسایی فیلم ویرانگر در خدمت گزاری حاضر است رو دیدن میشه درمورد اونم یکم بم بگین

این نفس بی تو بعید است که تکرار شود:)مادرم♡

سریال با اینکه میدانم ، چیز خوبی نیست، صحنه هم زیاد داره. بی محتواس بنظرم

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

اونو ندیدم ولی

سریال ویرانگر خیلی قشنگه حتما ببین 😍

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود اینکه میدانم داستان یه دختر و پسر دانشجوعه،  که با هم رابطه دارن و رابطه شون یه جورایی خاصه، روند سریال کنده و بیشتر جنبه روانشناسی داره

ویرانگر اصلا جالب نیست من بعد دو قسمت دراپ کردم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

البته سریال ها ب سن هم بستگی داره

ممکنه یه ۳۰ ساله از یه سریال خوشش بیاد ولی همونو یه ۱۸ ساله نپسنده

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...