2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد مشهدی‌ ها چطوره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 37 پست
خسیس؟؟سطل سطل شله ای ک تومحرم مییری میگیری حرومت باااد ای دختر بی وفای مشهدی توهمه جاایران نهایت ی پ ...

عزیزم هیچکی حتی خسیس ترین ادماهم برای امام حسین خسیسی نمیکنن

امام حسین فرق داره

در کل گفتم 

البته من مردم شهرای دیگه رو خوب نمیشناسم شاید اوناهم همینطور باشن🤷‍♀️

و گفتم همشون اینطوری نیستن مثلا اونایی که شله میدن خسیس نیستن خو😁

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  
عزیزم هیچکی حتی خسیس ترین ادماهم برای امام حسین خسیسی نمیکنن امام حسین فرق داره در کل گفتم  ...

🤣🤣🤣خخ نخیر محرم برو شهراددیگه ببین ی پرس‌میدن‌نفری اینجا ی سطل میدن ب هرنفر ک هرسطل برا سه چارنفره 😂🤣

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اخلاقش چطوره خوب یا بد همه جا هس صرف اینکه مشهدیه ردش نکن قبولم نکن کدوم محله مشهد هستن؟

خونه اشون‌ نیشابوره‌ کلا کم میان مشهد اما خب اصالتا مشهدین‌ 

خود طرف خیلی با اخلاقه بابا عالیه 

من میخوام بدونم رفتارشون با عروس چطوره 🥲 

کاربری دست دو نفره
خونه اشون‌ نیشابوره‌ کلا کم میان مشهد اما خب اصالتا مشهدین‌  خود طرف خیلی با اخلاقه بابا عالیه ...

بستگی‌ب سطح فرهنگشون داره عزیز ب شهرشون نیس ...من نمیگم مشهدی اا گل و‌گلابن ولی خب برو مشاوره و اگر خونوادت و فرهنگتون اجازه میده باخانوادش حشر و نشر داشته باش

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
اگه با راه دور مشکل نداری طرف خوب بشناس روش فکر کن همه جا خوب و بد  خودشو داره

بله باید خوب شناخت پیدا بشه چون دیگه راه برگشتی نیست 

باید انقدر خوب باسن که من خانوادم رو بزارم تو کرج و تقریبا کلا برم مشهد 🥲 آسون نیست هی ۱۲ ، ۱۳ ساعت بری. و بیای 

منم خیلی وابسته نیستم از این بابت خیالم راحته 

کاربری دست دو نفره
🤣🤣🤣خخ نخیر محرم برو شهراددیگه ببین ی پرس‌میدن‌نفری اینجا ی سطل میدن ب هرنفر ک هرسطل برا سه چارنفر ...

باشه منکه از خدامه مشهدیا خوب باشن افتخار کنم چون خودم مشهدیم😂

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  

من مشهدیم آدمای اصیل خوده مشهد بهترینن ولی خوب اکثرا ماله شهرای دوره و اطرافه مشهد هستن مثلا قوچان تربت حیدریه از دوتا دوری کن 

خود مشهدیا عالین خدایی من خودم اصالتم بیرجندیه ولی از بچگی مشهد بدنیا اومدم و زندگی کردم مدونم چجوریه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
بستگی‌ب سطح فرهنگشون داره عزیز ب شهرشون نیس ...من نمیگم مشهدی اا گل و‌گلابن ولی خب برو مشاوره و اگر ...

بله حتما این کارو میکنم 

پیش مشاور خانواده خوووب‌ روحانی میرم 🥲❤️ 

کاربری دست دو نفره
من مشهدیم آدمای اصیل خوده مشهد بهترینن ولی خوب اکثرا ماله شهرای دوره و اطرافه مشهد هستن مثلا قوچان ت ...

نه من نمیدونم دقیقا کجای مشهدن‌ اما خونشون‌ نیشابوره‌ 🤓 وای چقدر سخته کلا قیدشو‌ میزنم 

کاربری دست دو نفره

ولی در کل از خود خانوادشون بیشتر شناخت بگیر بخودشون چندبار هم صحبت بشی میفهمی کلا چطور ادمین واینکه قبل عقد چندباری برید بیرون صحبت کنید تا از اخلاقای هم کنی شناخت پیداکنید بعدش عقد کنید ایشالله خوشبخت بشن ننه مو براتان،ازاما رضا میخوام که همیشه خوشبخت وعاقبت بخیربشن ننه جان