2777
2789
عنوان

حرکات جنین در ۱۸ هفته

2140 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من الان ۱۸ هفته و ۵ روز هستم چند وقتی هست حرکاتشو حس میکردم ولی از دیروز چیزی حس نکردم طبیعیه آیا ؟میترسم کسی تجربه ای داره؟

بله عزیزم هنوز زوده برا حرکاتش بخای نگران بشی😍😅حرکات از بیست و چهار هفته ب بعد نباید کم‌بشه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم طبیعیه حرکات بچه از ۲۸ هفته تازه مهم میشه اللن گاهی حس میکنی گاهی هم نه 

هرچی هفتت بره بالا تر حرکات هم جون دار تر میشه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

عزیزم نگران نباش آن شالله بسلامتی نی نی تو بغل کنی دوستان برای من از ته دلتون دعا کنید منم باردار باشم الان تو را خدا 

دلم نی نی میخواد 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

عادیه عزیزم از هفته های بالاتر باید حرکاتش رو بشماری من خودم تو 21هفته متوجه شده بودم حرکاتشون رو همینکه در طول روز یبار بفهمی کافیه چون هنوز کوچولو هستن

هراتفاقی یک دلیل خوب پنهان داره...صبور باش...☺️☺️
فعلا برای کنترل حرکاتش زوده فکر کنم ۲۸هفته به بعد حرکات مهمه الان چیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش ...

اینکار هم کردم ولی چیزی حس نکردم ،البته هنوز اونقد حرکاتش زیاد نبوده بعضی وقتا مث نبض و بعضی وقتا هم مث ماهی وول میخوره

اینکار هم کردم ولی چیزی حس نکردم ،البته هنوز اونقد حرکاتش زیاد نبوده بعضی وقتا مث نبض و بعضی وقتا هم ...

من که از ۲۳ هفتگی حرکاتش و فهمیدم البته بچه اولم جفت هم قدامی خودمم یکم شکاک بودم تکون می خورد می گفتم نه از کجا معلوم این بچست شاید حرکات روده

منم بچه اولمه جفت خلفی بعضی وقتا خیلی واضح بود حرکاتش 

منم جفتم خلفی،  از ۱۶ هفته و یه روز حسش کردم،  الان ۱۸ هفته و یه روزم از صبح تکون نخورده🤕

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤