2777
2789
عنوان

برنج خداب میشه؟

113 بازدید | 14 پست

بچه ها برنج ابکش شده دارم داخل یخچال

برای دیروز نه پری روزه ، زیاد درست کرده بودم گذاشتم‌یخچال ، امروز بزنم دم بکشه خراب ک نمیشه؟

حیفم میاد بندازم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی بچه ها❤

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
تازه اگه هم دوست داری بذار رو پارچه تمیز خشک شد  داخل روغن  سرخش کن وبعد با تخمه و سویا و ...

عههه اولین باره میشنومم

عههه اولین باره میشنومم

حتی پلویی که زیاد اومده   رو من میذارم تو سینی یا میریزم رو پارچه سفید یه جا میذارم که تمیز 

دو سه روز میمونه خشک میشه بعد با روغن یا بی روغن گاهی فقط تابه رو چرب میکنم گاهی روغن میریزم بعد که کاملا برشته شدن میریزم روی کاغذ که روغن اضافه رو بگیره و با هر  آجیلی که دارم قاطی میکنم داخلش کنجد هم دوست دارم میریزم 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

حتی پلویی که زیاد اومده   رو من میذارم تو سینی یا میریزم رو پارچه سفید یه جا میذارم که تمیز&nbs ...

چه ایده خوبی مرسی گلم