2777
2789

یعنی اراده کنید و کم نیارید مثلا برای شروع یه کاری، یادگیری یه هنری، عوض کردن اخلاق خاصی  و...

دلم میخواد تجربیات موفق همدیگه رو بخونیم و انگیزه بگیریم. من خودم خیلی دوست دارم از لحظات زندگیم بهتر استفاده کنم اما همیشه تصمیماتم مقطعیه یعنی تصمیم گیری می کنم، یه شروع طوفانی هم دارم بعدش کم کم دلسرد میشم و میذارمش کنار و استمرار  ندارم. میخوام تنبلی رو بذارم کنار و کوتاهی زندگی رو واقعا درک کنم و به خاطر اینکه ای وای خسته شدم و اینا همه چی رو پشت گوش نندازم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

راستش خودم نه زیاد

ولی همسرم استادشه تو اراده و پشتکار

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بله برای رژیم و لاغری😁 که به هدفم رسیدم

البته یه تو راهی دارم بازم قراره چاق بشم. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من شاغلم ولی دوست دارم یه هنری هم کنارش یاد بگیرم اما اصلا به خودم سختی نمیدم مثلا شب یه کم بیشتر بیدار بمونم یا از استراحت و گوشیم بزنم و روزی حداقل یه ساعت برا آموزش وقت بذارم. همشم خستگی و کار خونه رو بهونه می کنم به نظرم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

اره همین الان

جون و دلم و احساسم گذاشتم مراقب یکی باشم

ولی متفاوت تر از هربار😅

نمیتونم وقتی حالش بده بغلش کنم، نمیتونم باز براش حرف بزنم و اونم سرگرم حرفام بشه همه چیز یادش بره، نمیتونم دیگه براش دیونه بازی درارم و...

اما عوضش دارم باعث میشم بیشتر از این اذیت نشن اونا😄

میدونم هیچی از حرفام نفهمیدید...🤦🏻‍♀️😅

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
راستش خودم نه زیاد ولی همسرم استادشه تو اراده و پشتکار

به نظرت رمز موفقیتش چیه؟ انگیزه اش بالاست یا خودکنترلیش خوبه

بله برای رژیم و لاغری😁 که به هدفم رسیدم البته یه تو راهی دارم بازم قراره چاق بشم. 

چقد لاغر کریدن من اصلا نمی تونم ۲ روز پیش کلی رعایت کردم شب مهمونی دعوت شدیم دیروز دوباره گرفتم تو باشگاه حالم بعد شد

بله برای رژیم و لاغری😁 که به هدفم رسیدم البته یه تو راهی دارم بازم قراره چاق بشم. 

من همیشه رژیمم نیمه ول می کنم متاسفانه یعنی همین که لاغر شدم دوباره برمی گردم به تنظیمات کارخونه  

من اره 

من زمانی درسم تموم شد همه گفتن این همه درس خوندی بدو دنبال کار دولتی ولی دوست نداشتم

من الان گلفروشی دارم 

وقتایی میخواستم این کارو یاد بگیرم تو شهرمون خانم ها خیلی کار نمیکردم و اصلا اجازه کار تو گلفروشی و گلخونه هم به خانم ها داده نمیشر من خودم تجربی خونه کار میکردم بعد خودم مغازه زدم اولش چون به راه وارد نبودم شکست خورد سرمایه ای داشتم از دسدت دادم بعد رفتم گلخونه ها بالاخره یه جا کار پیدا کردم و برا ملت کار کردم تجربه هام بیشتر شد

بعد رفتم وام گرفتپ چون پول نداشتم رفتم تهران دوره گل ارایی دیدم دوباره اونم خیلی سخت بود کلی بایر پول خرج میکردم گل میخریدپ تمرین میکردم همش از جیب میدادم بعد دیگه اونم که راه افتادم دوباره مغازه زود الانم یه وقتا کم میارم ولی ول کن نیستم چون برا این کار خیلی علاقه دارم

الانم کیست پیدا کردم سر پا وایستادن خیلی برام سخت شده

ولی با این حال با جون و دل کار میکنم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره همین الان جون و دلم و احساسم گذاشتم مراقب یکی باشم ولی متفاوت تر از هربار😅 نمیتونم وقتی حالش ...

بله تقریبا :)

چقد لاغر کریدن من اصلا نمی تونم ۲ روز پیش کلی رعایت کردم شب مهمونی دعوت شدیم دیروز دوباره گرفتم تو ب ...

از ۸۵ رسوندم ۵۲

من همیشه رژیمم نیمه ول می کنم متاسفانه یعنی همین که لاغر شدم دوباره برمی گردم به تنظیمات کارخونه &nb ...

بعد لاغری سعی کن،  ورزش رو ادامه بدی

وزنت ثابت میمونه