2777
2789
عنوان

تا حالا شده برای یه هدفی از جون و دل مایه بذارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست

منم معمولا بعد یه مدت همه هدفایی که گرفتمو میزارم کنار

تنها هدفی که همیشه براش از جونو دل مایه گذاشتم نقاشی کردن هست

میخوام یروزی انقدر نقاشی ام خوب بشه کل دنیا انگشت به دهن نقاشیام بمونن

از بچگی نقاشی میکشیدم هرروز و تمرین میکردم البته از همون اولم نقاشیام خیلی خوب بودن

کلاس سوم نفر اول شدم تو منطقه مون

و چندتا هم جاییزه از مدرسه برای نقاشیام گرفتم

و الانا نسبت به هم سن و سالام واقعا نقاشی هام خیلی خوبن (حرفیه که بقیه میزنن)

الانم با کشیدن چهره بقیه یکم پول به جیب میزنم😚

الان بزرگترین هدفم اینه که یه نقاش بزرگ بشم و مطمعنم تنها هدفیه که ازش مطمعنم هیچوقت رهاش نمیکنم😺❤️

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اره  من زمانی درسم تموم شد همه گفتن این همه درس خوندی بدو دنبال کار دولتی ولی دوست نداشتم ...

چه تجربه فوق العاده ای بود واقعا لذت بردم که رفتید دنبال علاقه اتون و به حرف بقیه اهمیت ندادید. من خودم کارمندم اصلا کارم رو دوست ندارم اما هرگز جرات و پشتکار رفتن سراغ شغل مورد علاقه ام رو نداشتم. دوست دارم از یه جایی شروع کنم به یادگیری یه مهارت و خودم رو محک بزنم ببینم میتونم برم دنبالش یا نه. عمیقا معتقدم یکی از شیرین ترین چیزا تو زندگی علاقه و رضایت شغلیه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
بله چند سال پیش تصمیم گرفتم ارشد بخونم از سرکار 6 ماه مرخصی گرفتم حسابی خوندم. رشته ام رو تغییر دا ...

چقدر عالی آفرین به اراده اتون

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
باید سبک زندگیتو تعقیر بدی ورزش کن غذا سالم بخور زیاد نخور به اندازه بهور

این همون چیزیه که دنبالشم اتفاقا همون انگیزه و پشتکار که تو زندگیم کم دارم نه فقط برای رژیم و زندگی سالم تو همه زمینه ها

چه تجربه فوق العاده ای بود واقعا لذت بردم که رفتید دنبال علاقه اتون و به حرف بقیه اهمیت ندادید. من خ ...

دقیقا شیرینیش بی نهایت همون علاقه و شیرینی باعث میشه ادم اصلا از کارش نزنه و دل سرد نشه 

علاقه که نباشه ادم همیشه دل سرد و بی انگیزه هست

بنظر من شما هم شروع کن 

گلم 

عزیزم

اولین قدم رو که برداری هم ترست میریزه 

هم دیگه میبینی عه داری نزدیک میشی کلی انگیزه میشه 

برا قدم های بعدیت 

دیگه

والا

والا...دیگه...والا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
منم معمولا بعد یه مدت همه هدفایی که گرفتمو میزارم کنار تنها هدفی که همیشه براش از جونو دل مایه گذاش ...

چه عالی که یه هدف مشخص و یه علاقه خاص رو داری دنبال می کنی. خوب همین خودش یه قدم بزرگه برای موفقیت نیاز نیست حتما هدف های زیادی داشته باشی

دقیقا شیرینیش بی نهایت همون علاقه و شیرینی باعث میشه ادم اصلا از کارش نزنه و دل سرد نشه  علاقه ...

حتما سعی می کنم و واقعا هم دلم میخواد تغییر کنم و با انگیزه تر و جسورانه تر زندگی کنم

چه عالی که یه هدف مشخص و یه علاقه خاص رو داری دنبال می کنی. خوب همین خودش یه قدم بزرگه برای موفقیت ن ...

نصف چیزی که باعث میشه این هدفو ول نکنم شور شوق زیادم براشه بشدت علاقه دارم و یجورایی میتونم بگم عاشقشمممم

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
حتما سعی می کنم و واقعا هم دلم میخواد تغییر کنم و با انگیزه تر و جسورانه تر زندگی کنم

ریسک تو زندگی خیلی عالیه 

واقعا باعث موفقیت فقط ریسک کردنه

ان شالله که موفق باشی 

حتما برو دنیال علاقت 

تو هر مسیری هست 

گلم 

عزیزم

والا

والا...دیگه...والا...

نصف چیزی که باعث میشه این هدفو ول نکنم شور شوق زیادم براشه بشدت علاقه دارم و یجورایی میتونم بگم عاشق ...

این حست خیلی ارزشمنده خواهشا سعی کن حتما ادامه بدی و به هیچ دلیلی کم نیاری چون بعضی احساسات خوشایند اگر نادیده گرفته بشن فراموش میشن و بعدها یادآوریشون خیلی سخته. امیدوارم موفق باشی عزیزم

ریسک تو زندگی خیلی عالیه  واقعا باعث موفیت فقط ریسک کردنه ان شالله که موفق باشی  حتما ب ...

ممنونم عزیزم به همچنین شما. انشاالله تو شغل و زندگیت همیشه موفق و سرشار از علاقه باشی

ممنونم عزیزم به همچنین شما. انشاالله تو شغل و زندگیت همیشه موفق و سرشار از علاقه باشی

ممنون 

گلم 

عزیزم 

ان شالله شما هم همینطور 

فدای 

تو 

گلم

عزیزم

ممنونم

مرسی

⚘💞😍🥰😘🥰😘😘🥰💖💙🌺💙🥰😘💙😘😘💙💘⚘💖🥰🥰❤❤❤❤❤❤💜🥰🥀🥰💙🥀😘🥰💖💙🌺

این حست خیلی ارزشمنده خواهشا سعی کن حتما ادامه بدی و به هیچ دلیلی کم نیاری چون بعضی احساسات خوشایند ...

مرسی عسلم همچنین♥️♥️♥️♥️