2777
2789
عنوان

منوشوهرم

154 بازدید | 10 پست

هردومون ازهم متنفرشدیم،شوهرم تاهمین چندروزپیش جونشوبرام میداد منم خوب بودم باهاش ،بلاخره گهداهیم جروبحث پیش میاد،اماازشنبه این هفته کلاازهم متنفرشدیم،ابنم بگم باعشق ازدواج کردیم ،الان این موضوع آزارم میده،دوتادخترم داریم چهار سال وده ساله ۲۸سالمه من واون۳۵نمیدونم چکارکنم ،عین بچهاشده ،مثلاتوخیابون زن میبینه زل میزنم بهشون ومیگه وای حل الخالق،درحالی ک اون زن برگردپای من نمیرسه،خیلی بخودم وخونموبچهام میرسم خدایی از هیچی کم نمی‌زارم ،بعدمیگم من ناراحت میشم این حرفو میزنی میگه شوخی کردم واکنشتوببینم اماخب چنددفعه؟!!!واقعادلم جدایی میخاد😞چکارکنم چطوراین به اصطلاح بشروادم کنم؟

چقد هیز خدا لعنت مردی کنه ک نگا ما زنا میکنن نگا ک ن زل میزنن اشغالا  

همین،قبلاایطورنبوداینقدبش اعتمادداشتم،الان میبینم اینطوری میگم موقعی که من باش نیستم چ اشقالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم‌میگه بنظرم بخند وهیچی نگو بخاطر دخترات زندگیتو نابود نکن‌گلم تو ای دور زمونه فقط یه مادر میتونه دخترشو اداره کنه و درست بزرگش کنه وتربیتش کنع توای زمونه خراب..مردا همشون همینن انگار زنای دیگ بهتراز زن خودشونن  قدر نمیدونن گلم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

حالا شوهرم پونزده ساله حسرت اینو میکشه تعریف یکیو بکنه و من ناراحت شم. اتفاقا باهاش همراهی هم میکنم. 😂شوهرت این دفه گف زنه فلانه بگو اره بابا تازه اونجاشو ندیدی😂دست میزاره رو نقطه ضعفت ،پس باید بچزونیش. یکی دوبار اینطوری خیطش کنی دیگ خودشا جمع میکنه.. 

شوهر منم‌میگه بنظرم بخند وهیچی نگو بخاطر دخترات زندگیتو نابود نکن‌گلم تو ای دور زمونه فقط یه مادر می ...

اماخودم چی ؟بخداهزارجورمرض روانی گرفتم ازدستش تازه میگه خودت روانی ازاولش نمیگه من روانی براین روزش انداختم

اماخودم چی ؟بخداهزارجورمرض روانی گرفتم ازدستش تازه میگه خودت روانی ازاولش نمیگه من روانی براین روزش ...

چ بگم والله  من و بخاطر دخترم همه درد رنج ها تحمل میکنم میسپارم بخدا خدا خودش کمکم میکنه مطمئنم .خدا ب راه راست هدایتشون کنع عزیزم.

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
حالا شوهرم پونزده ساله حسرت اینو میکشه تعریف یکیو بکنه و من ناراحت شم. اتفاقا باهاش همراهی هم میکنم. ...

انفاقادیشب گفتم خوشت میادمنم یه اقاخوشتیپ ببینم تعریفشوبکنم عین تواخ بکشم یجورپریدبهم ک نگو،الانم باهام نمیخابه ک مثلامن برم سمتش ومنتشوبکشم 😒میگه تامنتمونکشی باهات حرفم نمیزنم،منم عمرابرمذمنت کشی درحالیکه خودش مقصره،فک کنم ب زن برادرم چشم داره،تازه عروسمون شده وقتی ازش تعریف میکنم میزنه توسرخودش که ملتوببین منم ببین😶ادمیبودکه هیچوخ باکسی نمیومدبیرون الان هی میگه برادرتوزنشم دعوت کن

به نظرم سر یه موضوعی که ازت رنجیده داره سعی می‌کنه بااین رفتارا زجرت بده ببین کاری نکردی این اواخر که ازت دلخور شده باشه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
به نظرم سر یه موضوعی که ازت رنجیده داره سعی می‌کنه بااین رفتارا زجرت بده ببین کاری نکردی این اواخر ک ...

کلا هردومون طی این مدت که باهم ازدواج کردیم خیلی اشتباه کردیم اما اون بیشترخیانتاش ،کلااین آدم دمدمی مزاجیه