lyla_ali8 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 1142 عنوان منوشوهرم 154 بازدید | 10 پست هردومون ازهم متنفرشدیم،شوهرم تاهمین چندروزپیش جونشوبرام میداد منم خوب بودم باهاش ،بلاخره گهداهیم جروبحث پیش میاد،اماازشنبه این هفته کلاازهم متنفرشدیم،ابنم بگم باعشق ازدواج کردیم ،الان این موضوع آزارم میده،دوتادخترم داریم چهار سال وده ساله ۲۸سالمه من واون۳۵نمیدونم چکارکنم ،عین بچهاشده ،مثلاتوخیابون زن میبینه زل میزنم بهشون ومیگه وای حل الخالق،درحالی ک اون زن برگردپای من نمیرسه،خیلی بخودم وخونموبچهام میرسم خدایی از هیچی کم نمیزارم ،بعدمیگم من ناراحت میشم این حرفو میزنی میگه شوخی کردم واکنشتوببینم اماخب چنددفعه؟!!!واقعادلم جدایی میخاد😞چکارکنم چطوراین به اصطلاح بشروادم کنم؟ 1402/04/27 | 11:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 11459 چقد هیزخدا لعنت مردی کنه ک نگا ما زنا میکنننگا ک ن زل میزنن اشغالا .
lyla_ali8 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 1142 چقد هیز خدا لعنت مردی کنه ک نگا ما زنا میکنن نگا ک ن زل میزنن اشغالا همین،قبلاایطورنبوداینقدبش اعتمادداشتم،الان میبینم اینطوری میگم موقعی که من باش نیستم چ اشقالیه
1379shaba عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 8821 شوهر منممیگه بنظرم بخند وهیچی نگو بخاطر دخترات زندگیتو نابود نکنگلم تو ای دور زمونه فقط یه مادر میتونه دخترشو اداره کنه و درست بزرگش کنه وتربیتش کنع توای زمونه خراب..مردا همشون همینن انگار زنای دیگ بهتراز زن خودشونن قدر نمیدونن گلم 💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امامزمانی ام😍♥️
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 11459 همین،قبلاایطورنبوداینقدبش اعتمادداشتم،الان میبینم اینطوری میگم موقعی که من باش نیستم چ اشقالیه بگو خودت دختر داری عوضی .
mehi2022 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3159 حالا شوهرم پونزده ساله حسرت اینو میکشه تعریف یکیو بکنه و من ناراحت شم. اتفاقا باهاش همراهی هم میکنم. 😂شوهرت این دفه گف زنه فلانه بگو اره بابا تازه اونجاشو ندیدی😂دست میزاره رو نقطه ضعفت ،پس باید بچزونیش. یکی دوبار اینطوری خیطش کنی دیگ خودشا جمع میکنه..
lyla_ali8 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 1142 شوهر منممیگه بنظرم بخند وهیچی نگو بخاطر دخترات زندگیتو نابود نکنگلم تو ای دور زمونه فقط یه مادر می ... اماخودم چی ؟بخداهزارجورمرض روانی گرفتم ازدستش تازه میگه خودت روانی ازاولش نمیگه من روانی براین روزش انداختم
1379shaba عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 8821 اماخودم چی ؟بخداهزارجورمرض روانی گرفتم ازدستش تازه میگه خودت روانی ازاولش نمیگه من روانی براین روزش ... چ بگم والله من و بخاطر دخترم همه درد رنج ها تحمل میکنم میسپارم بخدا خدا خودش کمکم میکنه مطمئنم .خدا ب راه راست هدایتشون کنع عزیزم. 💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امامزمانی ام😍♥️
lyla_ali8 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 1142 حالا شوهرم پونزده ساله حسرت اینو میکشه تعریف یکیو بکنه و من ناراحت شم. اتفاقا باهاش همراهی هم میکنم. ... انفاقادیشب گفتم خوشت میادمنم یه اقاخوشتیپ ببینم تعریفشوبکنم عین تواخ بکشم یجورپریدبهم ک نگو،الانم باهام نمیخابه ک مثلامن برم سمتش ومنتشوبکشم 😒میگه تامنتمونکشی باهات حرفم نمیزنم،منم عمرابرمذمنت کشی درحالیکه خودش مقصره،فک کنم ب زن برادرم چشم داره،تازه عروسمون شده وقتی ازش تعریف میکنم میزنه توسرخودش که ملتوببین منم ببین😶ادمیبودکه هیچوخ باکسی نمیومدبیرون الان هی میگه برادرتوزنشم دعوت کن
آرامش294 عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4271 به نظرم سر یه موضوعی که ازت رنجیده داره سعی میکنه بااین رفتارا زجرت بده ببین کاری نکردی این اواخر که ازت دلخور شده باشه بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
lyla_ali8 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 1142 به نظرم سر یه موضوعی که ازت رنجیده داره سعی میکنه بااین رفتارا زجرت بده ببین کاری نکردی این اواخر ک ... کلا هردومون طی این مدت که باهم ازدواج کردیم خیلی اشتباه کردیم اما اون بیشترخیانتاش ،کلااین آدم دمدمی مزاجیه