2777
2789
عنوان

کیا از آبله مرغان سردر میارن 😢

221 بازدید | 10 پست

دیروز رفتم دکتر پماد کالامین داد با قرص هیدروکسی زین  داد 

دونه هام هر روز بیشتر میشن 

چیکار کنم زودتر خوب بشه ؟ 

حموم رو چیکار کنم؟ هر روز برم حموم ؟ چی بزنم به بدنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بگو 

عزیزم ببین 

تا وقتی دونه هات زخم نشدن اصلااااااااااا نرو حموم 

من ابله گرفتم فقط سردی خوردم 

توم فقط سردی بخور بیشتر سعی کن ماست با نون بخوری یا پنیر با نون آبدوغ خیارم خوبه اگه خیلی دونه ها اذیتت میکنن میتونی صدر با ماست قاطی کنی بزنی به بدنت 1 2 دقه بمونه بعد آب بگیر روش اصلاااااا بهشون دست نزنی که بترکن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خوب بگو 

اصلااااااااااااااا تو این مدت گرمیجات نخور 

هرچی گرمیجات بخوری دونه هات بیشتر میشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم سعی کن تا چند روز حمام نری  تا دونه ها خشک بشه . چیزای سرخ کردنی و شکلات و قهوه و چیزهای تند هم نخور که خارشت  بیشتر میشه به جای پماد کالامین بهتره از لوسیونش استفاده کنی پماد چون چربه به لباس مالیده میشه از رو دونه ها پاک میشه اما لوسیون فوری روی دونه ها خشک میشه. هر روز اسپند دود کن تو خونه 

میتونم زیر شیر اب وایسم صابون و لیف نزنم به بدنم ؟

دود عنبرنسا هم عااالیه 

خیلی سریع دونه ها رو خشک میکنه 

من داداشم دو روز رفت تو حموم اینکارو کرد 

دونه هاش دو روزه خشک شدن 

میتونم زیر شیر اب وایسم صابون و لیف نزنم به بدنم ؟

بنظرم بزاری اول دونه هات خشک بشن بعد بری زیر آب بهتره اینطوری دیرتر خشک میشن