2777
2789
عنوان

کنکوری 1403

220 بازدید | 12 پست

سلام 

می خواستم راجب کنکور بپرسم راستش من می خواستم از اول تیر شروع کنم هی امروز فردا کردم و فرصت واز دست دادم از 18 تیر شروع کردم 4و5 روز می خونم 4و5 روز نمی خونم یعنی پیوسته هر روز نمی خونم راستش خیلی سر همین موضوع اذیت شدم احساس می کنم دیر شده وفرصت واز دست دادم چون خیلی ها از اول تیر شروع کردن کسایی که مثله من بودن لطفا راهنمایی کنن چی کار کنم پیوسته هر روز بخونم فکر می کنم الان خیلی دیر شده 😫رشته ام تجربی هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا چه دیری بهترین وقته شروع کن از این حرف ها هم که دیر شده و فلان اصلا تو ذهنت نیار وگرنه هیچوقت شروع نمی کنی هیچوقت

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

اصلا عقب نیستی.با چند روز درس نخوندن میخوای بیخیال شی؟
بنظرم اول رو افکارت کار کن بعدا شروع کن.شما هر چی هم بخونی ولی بگی سخته قبول نمیشم واقعا قبول نمیشی
پیوستگی هم نیاز نیست از ساعت بالا شروع کنی.مثلا از 5/6ساعت شروع کن روزی30مین اضاف کن
انگیزه هم اگر شروع کنی خودش میاد
درکنارش ورزش هم میتونی بکنی
درکل نیاز نیست خودت رو محدود به درس کنی

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂

نه عزیزم دیر نشده و کلی فرصت هست ،‌ولی اگه بخوای اینطوری پیش بری هم دیر‌میشه ، هم دیگه فرصتی نیست !

مهم اینه پیوسته بخونی ، نه اینکه چند ساعت !

مثلا یه روز ۱۰ ساعت بخونی یه روز مطالعه نداشته باشی که فایده ندارع.

از ساعت مطالعه کم شروع کن .. مثلا حتی روزی یه ساعت بستگی به شرایط و شخصیتی که داری !

رو باور هات کار کن 

خیلی ها هستن یکی دوماه مونده به کنکور کولاک میکنن و خیلی ها هستن از دهم میخونن ولی نتیجه نمیگیرن. چرا ؟ چون باور درستی نسبت به کنکور ندارن . ما آدما نون باور هامون رو میخوریم . پس اول اینو تو ذهنت فرو کن که هیچ وقت دیر نیست ... وقتی میخوای بخونی با خودت اینو بگو که امروز مثلا آخرین ۲۷ تیری هست که دارم برای هدفم تلاشم میکنم و ۲۷ تیر بعدی هدفم تو مشتمه🤍 پس از امروزت نهایت استفاده رو ببر که سال بعد حسرتشو نخوری و باز امروز در حال تلاش برای هدفت نباشی  

پشت کنکوری یعنی دیگه؟

نمیشه گفت من تاحالا کنکور ندادم راستش قضیه زندگیم خیلی طولانیه من مشکل اضطراب دارم متولد 82 ام اما هنوز دوازدهم رو نخوندم امسال قراره برم شاید خیلی مسخره باشه ولی هی یک سال رفتم دهم نیمه هاش از استرس نرفتم بازم سال بعد دوباره بعد حالم خوب شدم یازدهم خوندم دوباره سر دوازدهم حالم بد شد خیلی بد اصلا خالی کردم نتونستم برم با وجود همه نا امیدی ها بازم می خوام امسال برم درسم درحدیکه تو کارنامه دهم یازدهم همه نمرات 20 شدم به جز دوتا آنم 19/75 

نمیشه گفت من تاحالا کنکور ندادم راستش قضیه زندگیم خیلی طولانیه من مشکل اضطراب دارم متولد 82 ام اما ه ...

چرا اینکارو با خودت کردی ناراحت نیستی از همسن هات عقب افتادی؟اضطراب چی اگه نمیکشی حجم اضطراب رو رشتت رو عوض کن چون تجربی همش استرسه

نمیشه گفت من تاحالا کنکور ندادم راستش قضیه زندگیم خیلی طولانیه من مشکل اضطراب دارم متولد 82 ام اما ه ...

من پشت کنکوریم میای با هم بخونیم؟

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
چرا اینکارو با خودت کردی ناراحت نیستی از همسن هات عقب افتادی؟اضطراب چی اگه نمیکشی حجم اضطراب رو رشتت ...

حرفت کاملا حقه نمیدونی چه زجری می کشم همش بابا مامانم هم همین طور ولی یه ویژگی بدی که دارم اینکه اگه 100 سالم بشه از رشته تجربی دست نمی کشم خیلی لج بازم می گم من باید این رشته رو تموم کنم کنکورم بدم کاش می شد فکر درس  وکنکور واز ذهنم پاک کنم  راحت حتی بی سواد زندگی کنم 😥