2777
2789
عنوان

شکستگی مفصل ران (گردن فمور)

3895 بازدید | 22 پست

سلام ،شوهرم ۲۸ سالشه گردن استخوان رانش ۶ ماهه ک شکسته تو پاش سه تا میله نازک گذاشتن الان خداروشکر پاش جوش خورده دکتر بهش گفته تا سه هفته زیاد بهش فشار نیار بعدش میتونی راه بری راحت و ب شغلت برگردی 

اما من خییییلی نگرانم بنظرتون ممکنه بعد یکی دوسال سیاه بشه؟ لطفاً اگر تجربه دارین بیاین

نه عزیزم

ولی گردن فمور خیلی حساسه حتی اگه یه اپسیلون بالا یا پایین جوش بخوره باعث لنگیدن میشه‌ 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
نه عزیزم ولی گردن فمور خیلی حساسه حتی اگه یه اپسیلون بالا یا پایین جوش بخوره باعث لنگیدن میشه‌  ...

ن دکتر وقتی عکسشو دید گفت عالی جوش خورده 

نمی‌دونم چرا انقد استرس گرفتم شبو روزم شده همین😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش خواهر من نزدیک بیست سال پیش تو اداره پاش پیچ خورد دقیقا گردن فمور شکست یه اتفاق عجیب بود اصلا. یکسال مطلق خوابید و کلا پلاتین گذاشتن الان عالیه فقط مثل ما نمی تونه زیاد پیاده روی و بازارگردی کنه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
خداروشکر ،استخوان پاش جوش خورده یا تعویض مفصل کرد؟

جوش خورد

سختی زیاد داشت تا پلاتین رو دربیارن باید مراقبت داشته باشن چند سال

سلام

میشه بدونم نتیجه شکستگی پای همسرتون چی شد؟؟ 

من الان سه ماهه از عملم گذشته (وسط استخوان فمورم خورد شده)، ولی دکتر میگه راحت سه ماه دیگه نمیتونی پات رو زمین بزاری

میخوام ببینم ممکنه بیشتر از شیش هفت ماه طول بکشه یا نیاز به عمل مجدد داشته باشه؟؟

سلام

من دو هفته پیش افتادم و گردنه فمور پام شکست، دیدم همسر شما تجربه اش رو داشته

میخواستم بپرسم چقدر طول کشید تا بتونن بشینن، راه برن و کار هاشون رو خودشون انجام بدن

و این که دکتر به من گفته احتمال داره سیاه بشه استخونم ، شما کار خاصی در طول درمان انجام دادید؟ یا خودش بعد از عمل جوش خورد؟

الان وضعیتشون چطوره؟

سلام میشه بدونم نتیجه شکستگی پای همسرتون چی شد؟؟  من الان سه ماهه از عملم گذشته (وسط استخوان ...

بعد از 7ماه راه رفت اما دو سه ماه هم لنگ میزد الان خدارو شکر خوب شده شما هم ب امید خدا خوب میشید فقط عجله نکنین و خیلی مراقب باشین

بعد از 7ماه راه رفت اما دو سه ماه هم لنگ میزد الان خدارو شکر خوب شده شما هم ب امید خدا خوب میشید فقط ...

سلام عزیزم من مثل عمل همسرتونو دوماه پیش انجام دادم این تاپیکو دیدم گفتم چندتا سوال ازتون بپرسم با اینکه یه سال از این تاپیکتون میگذره ولی ممنون میشم جواب بدین

تا قبل هفت ماه با واکر راه میرفتن؟ و اینکه چند جلسه فیزیوتراپی انجام دادن؟

سلام عزیزم من مثل عمل همسرتونو دوماه پیش انجام دادم این تاپیکو دیدم گفتم چندتا سوال ازتون بپرسم با ا ...

سلام عزیزم 

تقریبا فکر کنم ۳ماه اول با واکر بعد از اون با عصا فیزیوتراپی هم اصلا نرفت الان پاش عالی شده مثل روز اول انشالا شما هم سلامتیتون رو ب دست بیارین