2777
2789
عنوان

عروس برا داداشم میخوایم

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 52 پست

فضای مجازی جائیه که اکثرا چیزی که دوست دارن باشن رو نمایش میدن نه چیزی که هستن

براهمین ریسکش بالاست و چون خیلی خیلی معرفی مورد ازدواج مسئولیت باره که من هرگز از رو فضای مجازی کسی رو معرفی نمیکنم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن بچشون بپرسه بابا مامانو از کجا پیدا کردی طرف بگه خواهرم از نی نی سایت برایم آورد😂

خوب مشکلش کجاست

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

سلام اوه عجب ماجرایی این که خوبه

چندین ساله پیش من یه گیمی رو شروع کرده بودم بنام پسرخوانده این گیم نه قابلیت ارسال عکس داره نه ارسال ویس چتشم خیلی تعریفی نداشت چند مدت پیش متوجه شدم یکی لز هم کلنیای قدیمم با یکی از دخترای گیم ازدواج کرده حقیقت فرررر خوردم عجیب بود برام😂

* soheilg313 سابق *  کاربره آقام🫡 اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن و این ماییم که نباید با قلموی خاطراتو حسرت دوباره پر رنگشون کنیم😊
اصفهان 

اونم اصفهان

بنطر من چ اشکالی داره 

باهم یک مدت صحبت کنن و همدیگه رو ببین 

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
مگه چیه وقتی دختر خوبیه  

هیچ طرفو رودرو میبینی نمیتونی با قطعیت بگی خوبه تو مجازی چطور میشه خوب بودنشو فهمید 

داداشت مجرده؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل