2777
2789
عنوان

لطفاواسه کنکورراهنماییم کنید

111 بازدید | 20 پست

سلام من متاهلم شوهرم تحصیلکرده س ازهمون دوران کنکورتاالان نتوستم قبول شم کنکورو ینی اونموقع نخوندم ولی هنوزتوفکرشم پرستاریم دوس دارم از ی طرف درس نخوندنم رواعصابمه هم اینک تا ی رشته خوب مثل پرستاری قبول نشدم دانشگاه نرم ی ساله عروسی کردم کم کم زمزمه اطرافیانومیشنوم ک کی بچه میارید منم ب شوهرم گفتم تاقبول نشدم بچه نمیارم ولی تاکی دوسال سه سال بگذره بالاخره ک بایدبیارم خیلی تحت فشارم چطوری بخونم کجاهامهم ترن اول اوناروبخونم واقعاگیجم خیلی ناراحتم ک هنوزدانشگاه نرفتم میشه کمکم کنید🙏

از الان شروع کنی قشنگ میتونی تموم کنی تا آزمون 

بنظرم مبحثی بخون(مثلا تابع هارو باهم بخون و...)و اشتباهات سال های گذشتتو رو کاغذ بنویس و اونارو انجام ندن

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تل.گرام داری برو این چنل وویساشو گوش کن بعد شروع کن

https://t.me/notruphil

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

حتما برو درسا رو ترمیم کن و همه رو نمره خیلی بالایی بگیره 

زیست حنیف عظیمی ببین و کتابو بخون و تست بزن .

شیمی پارسا فراهانی ببین و جزوه و کتاب رو بخون و تست بزن.

فیزیک و ریاضی رو نظری ندارم 

ولی طبق کنکور امسال معدل ۱۹ و میانگین ۲۵ تو کنکور 

یه رتبه خوب برای قبولی پیراپزشکی تو دانشگاه دولتی تیپ ۱ میده

دوستـان ! هیـچ جایِ نگـرانی نیست... اکنـون سال ۱۵۰۰ و همه ما مـرده ایم !💙
از الان شروع کنی قشنگ میتونی تموم کنی تا آزمون  بنظرم مبحثی بخون(مثلا تابع هارو باهم بخون و... ...

عزیزم من اصلاتاحالاکنکوروشروع نکردم ک ببینم ازپسش برمیام یا ن چ برسه ب اینک ببینم کجاهااشکال دارم انگارواسم ی غوله ک ازپسش برنمیام😞

کنکور خیلی ساده و در عین حال سخت...روز ب روز هم داره بی رحم تر میشه...برای موفقیت توی کنکور فقظ تلاش ...

نمیدونم چیکارکنم سال اول قبول شم هوف بعضی وقتاتنبل میشم ول میکنم بعضی شبا بخاطرش گریه میکنم ک چرامن نتونستم

عزیزم من اصلاتاحالاکنکوروشروع نکردم ک ببینم ازپسش برمیام یا ن چ برسه ب اینک ببینم کجاهااشکال دارم ان ...

عهه 

بخدا سخت نیستااا درسته من خودمم اول راهم ولی اصولی بخونی اوکیه همه چی 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

عزیزم یه مشاورخوب ومنبع خوب حتمابه پرستاری بالاترهم میرسونتت!فقط عاقلانه انتخاب کن کلاس های آنلاین خیلی شگفت انگیزن اگه تنهایی ازپس خوندن برنمیای بروکلاس هم توکلاساامتحان میگیرن هم تکلیف میدن وخلاصه که واقعابابرنامه جلومیبرنت من میگم اگه کسی عاقلانه بخونه وبامنابع خوب عیدم شروع کنه پزشکی روشاخشه!موفق باشی💚🌱☄

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

نمیدونم چیکاربایدبکنم ب ی نفرنیازدارم یادم بده آخه نظام قدیمم هستم

اول برو دربیرستانی که درس میخوندی برا ترمیم معدل و اینجور چیزا 

بعد الان کنکور فقط تخصصیه کتاب هاشو بگیر اگه تونستی یه مشاور هم بگیر نتونستی هم خودت مشاور 

یه برنامه بریز بشین بخون