2777
2789

یه بنده خدایی بود آتش نشان بود قد بلند و بور مذهبی خوش اخلاق خیلی خوب بود اصلا 

یکی دیگه هم بود وضع مالیش خیلی خوب تک پسر چهرش هم جذاب ولی به شدت هول و دخترباز 🤓

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما از تفاوت سنی ترسیده .آخه اینقد احمق بوده خب تو هم میتونسی بخونی.مگه خودش یه شبه دکترا گرفته بود

ببین من آخه دو تا لیسانس رو داشتم باهم میگرفتم خیلی کند پیش رفتم وگرنه باید اون موقع فوق لیسانس داشتم نه فوق دیپلم. آخه سنم خیلی کم نبود من ۲۳ سالم بود اون آقا ۳۰ ساله. شاید از روی تحصیلات فکر کرده من تنبلم .ولی خبر داشتم که دنبال یه زن دکتر مثل خودش هست .

من ازدواج کردم طلاقم گرفتم بچه هم دارم .ولی اگه هیچ کدوم هم نبود اهلش نیستم و نبودم که مخ بزنم 😅

آهاااااااان یادم اومد تو رو عزیزم

همونی بودی که به خاطر اینکه به خواهرشوهرت رابطه داشتی شوهرت ناراحت شد و کار به طلاق کشید؟

بچه ات الان پیش خودته؟با شوهرت آشتی نکردی؟

چن وقت توی فکرت بودم

آهاااااااان یادم اومد تو رو عزیزم همونی بودی که به خاطر اینکه به خواهرشوهرت رابطه داشتی شوهرت ناراح ...

رابطه نگید یه جوری میشم 😅🤦‍♀️ بگید تماس تلفنی .

آخه اینقدر دلیل چرتیه که میترسم کسی فکر کنه با خواهرش استعفرا .... داشتیم که کار به طلاق کشیده😑

بله عزیزم بچه پیش خودمه .نه دیگه پیامی به هم نمیدیم فقط هفته ای یه بار بچه رو میبینه

رابطه نگید یه جوری میشم 😅🤦‍♀️ بگید تماس تلفنی . آخه اینقدر دلیل چرتیه که میترسم کسی فکر کنه با خو ...

نه بابا دور از جونت این چه حرفیه آخه😅🤭شوهرت پشیمون نیس واقعا؟

خانوادش نمیگن برگرد؟