2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کلمه  خواستگار و ازدواج میبینم کهیر میزنم😐 ۲ ماهه عقد کردم تاچندوقت پیش همش تاپیکام مربوط به ازدواج بود....همسرمم  بد نیست اصلا 

ولی اصلااااا  فکر نمیکردم ازدواج اینقد سخت و پرمسئولیت و پراز ذهن مشغولی باشه

تاااازه  ۲ماهه عقد کردم خدا به داد بعده عروسی😐😐😐

من با همسرم سه سال و نیم دوست بودیم می‌گفت بفهمم کسی اومده خونه تون خواستگاری دیگه عمرا بیام بگیرمت. منم صبر کردم شرایط هامون جور بشه و هیچکس راه ندادم اصلا. بعد سه سال و نیم اولین و آخرین خواستگارم خودش بود. 

چرا

خیلی خوب بود خیلی .تقریبا ۹۹ درصد ایده آل هام رو داشت .خوش قیافه جذاب تحصیل کرده دکترا داشت .خانواده ی عالی .پدر و مادرش استاد دانشگاه بودن .پولدار بودن . باشخصیت بود .هم مذهبی بود هم روشنفکر .یعنی هرچی می خواستم داشت .‌ بدتر از اون تو جلسه ی خواستگاری اونم ابراز علاقه کرد و از من خوشش اومده بود .همه جوره به هم می‌خوردیم. ولی من اون موقع کم‌سن بودم هنوز لیسانس نگرفته بودم .به خاطر تفاوت تحصیلی که داشتیم دچار تردید بود فقط و آخرش هم دیگه نیومد ولی بعد اون من دیگه آدم سابق نشدم 🥲

خیلی خوب بود خیلی .تقریبا ۹۹ درصد ایده آل هام رو داشت .خوش قیافه جذاب تحصیل کرده دکترا داشت .خانواده ...

وای عزیزم،الان ازدواج کردی؟

اون ازدواج کرده؟ازش خبر داری؟اگه داری برو مخشو بزن

مهندس عمران خواهرش بازیگر بود البته معروف نه رد کردم یکی هم دم در موقع تموم شدن کنکور مامانش اومد اونم رد کردن واقعا خوب بودن ولی من دلم جا دیگ گیر بود و گیره ❤️‍🩹😅

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..
خیلی خوب بود خیلی .تقریبا ۹۹ درصد ایده آل هام رو داشت .خوش قیافه جذاب تحصیل کرده دکترا داشت .خانواده ...

حتما از تفاوت سنی ترسیده .آخه اینقد احمق بوده خب تو هم میتونسی بخونی.مگه خودش یه شبه دکترا گرفته بود