2777
2789

سلام خانمهای گل کسی تجربه درمان اضطراب و استرس و پانیک و با هیپنوتیزم داره؟ دنبال یه دکتر عالی تو مشهد هستم اگه تجربه ای دارین یا دکتری سراغ دارین معرفی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من شنیدم بیشترین اثر هیپنوتیزم روی بیماریهای روحی هس

چیزی به اسم بیماری روحی نداریم عزیزم. بیماری روانی داریم. هیبنوتیزم فانکشن درمانی نداره صرفا مواجهه س با منشا مشکل و ریشه یابی. نمیدونم کجا شنیدین ولی اطلاعات تخصصیتون رو از منابع معتبر بگیرین که خدایی نکرده ازتون سواستفاده مالی و جانی نشه

نشنیدم گلم چجور دستگاهیه

برومرکز مشاوره ای که نقشه رنگی مغزی میگیرن دقیقتره کارشون برا اضطراب وافسردگی و وسواس و بیش فعالیوچیزای دیگه هس

تونت بزن میاره برات کدوم مرکزا انجام میدن تو شهرتون 

هیچ عوارضی هم نداره

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چیزی به اسم بیماری روحی نداریم عزیزم. بیماری روانی داریم. هیبنوتیزم فانکشن درمانی نداره صرفا مواجهه ...

خوب چون روی منشا و ریشه بیماری کار میکنه درمانگر هس وگرنه قرص که فقط علائم و برطرف میکنه

چیزی به اسم بیماری روحی نداریم عزیزم. بیماری روانی داریم. هیبنوتیزم فانکشن درمانی نداره صرفا مواجهه ...

با هیپنوتیزم دید منفی نسبت به موضوع ازار دهنده تغییر میکنه و مثبت میشه