2777
2789
عنوان

با این دختر چه کنم

105 بازدید | 2 پست

سلام من با دختر خالم چیکار کنم خیلی دروغ میگه دوست دارم یه پست اینستا بزارم که بسوزه اما نمی‌دونم چی بگم مثلا یه مانتو میگیره میگه دو تومن در صورتی که من میرم همون مانتو یک تومن بهشم چندبار گفتم نمی‌دونم چرا همه   دروغ میگن انگار ما کوریم قیمت هارا نمیدونیم.  ولی به روش نمیاره یا اینکه خواهرش می‌ره یه چیزی تو خونش میگیره مثلا  یه سرویس میوه خوری میگه هفت تومن من رفتم همون سرویس خوشم اومده بود سه تومن وقتی عکسشو بهم نشون داد هیچی نگفتم با خودم  گفتم باشه منم میگیرم میگم ۷تومن  ولی خب خدایی خیلی می‌کشه روش. یا خونه ای یکی می‌ره انقد بجای طرف دروغ میگه که یکی دیگه می‌ره اونجا. میبینم هوووو حرف های این همش دروغه خسته شدم دوست دارم تو روش وایستم‌اما نمیشه  شما بگین چطوری باهاش برخورد کنم   چون دوست ندارم بدونه من عصبی میشم 

درباره چیزایی که میخره و ازش حرف میزنه واکنش خاصی نشون نده که انگار برات جالب بوده...از چیزایی هم که ...

اصلا نمیخرم اما من اون سرویس پذیرایی قبلش دیده بودم میخواستم بخرم اما  اون گفت خواهرش گرفته با این قیمت  خب من هم دلم میخواد همون لحظه داد بزنم بگم بسه تا کی دروغ میگی ولی هیچ کاری ازم بر نمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.