2777
2789
عنوان

سخت ترین دو راهی زندگیم

200 بازدید | 27 پست

اگر مامانتون جز شما کس دیگه ای نداشته باشه (منظورم از اعضای خانواده) خواهر و‌برادراش هستن و رابطشم باهاشون خوبه اما هرکس تو زندگیه خودش بهرحال 

و شما هم شرایطتون مساعد باشه و بیشتر بخاطر اینده ی فرزندتون قصد مهاجرت داشته باشید 

مادرتون هم بنا به دلایلی میتونه به راحتی بعد از مهاجرت شما بیاد و برگرده 

اما قبول نکنه و بگه سخته برام 

و بدونید مادرتون تنها میمونه اما اگرم الان قید مهاجرت بزنید بعدا دیگه احتمالا سخت خواهد بود براتون

چیکار میکنید 

منطقم میگه برو‌ بعدش مامانت هم مجبور میشه و‌میاد و میره و‌اینده ی بچم مهمه و در قبالش مسئولم  

احساسم هم میگه یدونه مامان که بیشتر ندارم تو دنیا چطور تنهاش بزارم اخه 

دارم دیوونه میشم 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی  ببین واقعا تو ذهنم همش با خودم در حال جنگم

یه درصد اگ به موفقیت نرسی اونجا چی؟ اگه دور از جون دور از جون زبونم لال مادرت رو از دس بدی چی؟ اگه شرایط اونجور که فکر میکنی نشه چی؟ 

من بودم یا مادرمو هم میبردم یا همینجا میساختم زندگیمو

نمیشه مادرت هم همرات بیاد؟ اگ ن ک ب خاطر بچت برو  مامانتم مطمعن باش میاد و میره

شدن که میشه من برم و یکم بعد براش دعوتنامه بدم 

اما میگه من نمیام تو‌ این سن برام سخته (۶۶سالشه) 

منطقی که فکر میکنم به همین نتیجه میرسم اما احساسی که میشم …

دنیا دو روزه و ارزش نداره که از عزیزانت دور باشی

اخه مشکلم اینه که میتونه بیاد و قبول نمیکنه 

اگر راضی میشد هم من وظیفه فرزندیمو نسبت مامانم انجام میدادم و هم وظیفه ی مادریم نسبت به بچه ی خودم 

شدن که میشه من برم و یکم بعد براش دعوتنامه بدم  اما میگه من نمیام تو‌ این سن برام سخته (۶۶سالش ...

با مامانت بشین خیلی منطقی حرف بزن

الان اوضاع طوری ک اینجا جای پیشرفت نیس البته هستا اما خیلی سخت خیلی خیلی سخت

من ک باشم میرم

مطمعن باش مامانت هم راضی میشه یا میاد پیشت میمونه یا همون گاهی میاد مدتی میمونه

یه درصد اگ به موفقیت نرسی اونجا چی؟ اگه دور از جون دور از جون زبونم لال مادرت رو از دس بدی چی؟ اگه ش ...

من دارم تلاش خودمو میکنم و دیگه ی درصد احتمال برای همه چی وجود داره اون دیگه از توان من خارجه 

بعدشم وقتی قانونی و روی اصول بری هر زمان میتونی برگردی اگر لازم باشه 

منکه از خدامه ببرمش پیش خودم