2777
2789

واقعا کلم پلو غذای خوشمزه ایه؟؟ یعنی از ۱۰ واسه طعم و مزش چه نمره ای بهش میدین؟

من تعریفشو خیلی شنیده بودم امروز با کلی ذوق مواد اولیشو تهیه کردم و دقیق و مو به مو از رو نت نگاه کردم و درست کردم

اما واقعاااا مزه خیلی بدی میداد، طوریکه مجبور شدم کل قابلمه رو بریزم دور

خیلی ناراحتم هم بابت زحمتی که کشیدم ، هم بابت اسرافی که شد

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

رفع بوی بد کلم یکم قلق داره ولی غذای بد طعمی نیست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفع بوی بد کلم یکم قلق داره ولی غذای بد طعمی نیست

شاید همینه، البته خیلی سعی کردم خوب تفت بدم و سرخ شه🥲 دیگه اگه قلق دیگه ای داشته باشه بلد نبودم

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
سلیقه و ضائقتو درنظربگیر اگ دلمه کلم دوست داری میتونی کلم پلو هم بخوری  مثلا قرمه سبزی خیلی خو ...

مسئله اینه من عاشق دلمه هستم اما از مزه ترخون و مرزه تو پلو داشت حالم بهم میخورد🤕

عالیه عزیزم ، ولی باید از ی شیرازی دستورش را بگیری نه از نت و... من همیشه اندازه دو وعده درست میکنم با سالاد شیرازی، درضمن باید با کلم برگ درست کنی همون که توسالاد فصل استفاده میشه ، اون کلم سر قلق داره یکم 

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
خوب نباید از نت استفاده میکردی  من خودم عاشق کلم پلو هستم از ۱۰ بهش ۲۰ میدم

عه؟ یعنی رسپی متفاوتی هم داره؟ میشه به منم بگید؟

عالیه عزیزم ، ولی باید از ی شیرازی دستورش را بگیری نه از نت و... من همیشه اندازه دو وعده درست میکنم ...

امان از این قلق🥲😂

باید کلم را که سرخ کردی آخر کار زردچوبه و آبلیو بزنی ،سبزی مخصوص کلم پلو بگیری ،من خشک میگیرم ،موقع صاف کردن بزنی به برنجت ، بعد یکم برنج بریزی ته دیگ، بعد کلم و گوشت قل قلی ها رو با برنجت قاطی کنی بزاری دم بیاد ، آب و روغن هم دور برنجت بده باید یکم نرم تر بشه ، سبزی هم اگر زیاد بزنی بد میشه ، کم بزنی عطر نداره،

خدایا دوستت دارم 💓💓💓