2777
2789
عنوان

بچه ها من فردا سونوگرافی دارم خب ..

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 50 پست
درکت میکنم من چشم انتظارم خدا نصیب هیچ زنی نکنه چشم انتظاری خیلی سخته🌺

من الان پسرم دونیم سالشه پیشم خوابیده دخترمم ده ماهشه داره شیر میخوره امیدت فقط به خدا باشه خودش بخواد بدون هیچ دارویی میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوارض که نه فقط باهربار استفادش فک میکردم باردارم و با هربار پریود شدن بعدش داغونتر از قبل میشدم حال ...

فهمیدم مثل تست بی بی چکای من 

هر ماه علائم پیش از پریودی فکر میکنم این دفعه دیگه حتما هستم 

ولی نبودم 

من الان پسرم دونیم سالشه پیشم خوابیده دخترمم ده ماهشه داره شیر میخوره امیدت فقط به خدا باشه خودش بخو ...

خدا حفظشون کنه🌺

فقط امیدم به خداست 😔

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ببخشید اسی 

بچه ها من امروز روز بیستم سیکلم بود چندروزی درد شدیییید پهلو داشتم ب سمت تخمدان و کمر دکتر برام سونو از کلیه هام نوشت گفت شاید کلیه هات سنگ داشته باشه خلاصه امروز رفتم سونو کلیه هام مشکلی نداشت دکترسونو گفت تو تخمدانت یه کیست هموروژیک داری خونریزی کرده ، بعدم نوشته درموئید در تشخیص افتراقی قرار دارد ینی چی؟ چقد میتونه درست باشه سونو الان ک روز بیستمم بود و روی شکمی بود واژینال نبود خیلی ترسیدم، اینم بگم دو سه روز درد شدید پهلو داشتم با هر تکون و نشست و برخواستم درد میگرفت و موقع دسشویی کردن اما امروز دیگه دردنداشتم جز موقع دسشویی یه کوچولو درد دارم خواهش میکنم یکی جواب بده 🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
ببخشید اسی  بچه ها من امروز روز بیستم سیکلم بود چندروزی درد شدیییید پهلو داشتم ب سمت تخمدان و ...

من اطلاعی ندارم راستش 

حتما اگه یه ذره چیزی میدونستم اونو در اختیارت میزاشتم.شاید دوستان هنوز داخل تاپیک باشن و جوابت بدن

ان شالله هر چی هست خیر باشه

فهمیدم مثل تست بی بی چکای من  هر ماه علائم پیش از پریودی فکر میکنم این دفعه دیگه حتما هستم&nbs ...

اگه خواستی دردسرهایی که من برا بارداریم کشیدمو بدونی تاپیک تربیت بچه دوساله رو تو تاپیکام بخون 

من اطلاعی ندارم راستش  حتما اگه یه ذره چیزی میدونستم اونو در اختیارت میزاشتم.شاید دوستان هنوز ...

ممنون عزیزم خیلی استرس دارم 🥺🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️