2777
2789

حالم خیلی بده

من بایه ادمی ام که فقط حرفه وهیچ عملی تووجودش نیس.

دوست نداره من خواستگاری راه بدم وحتی موقعیت خوبی پیش میادردمیکنم،چرا؟چون این اقای بی عمل ناراحت میشه وخواهش والتماس میکنه ترکم نکن فلان

خستم کرده بخدا

دست وبالموبسته نمیتونم باکسی که واقعاموقعیتش خوبه برم ویااصلاتنهاباشم.

من این ادم بی عملونمیخوام این۷ساله منوبلاتکلیفم گذاشته.

هرچندکه دیگه هیچ نمیخوام کاری کنه.

صدباربیشترپسش زدم کات کردم بازمیادخواهش والتماس ومظلوم بازی که ولم نکن.

الان من سرکارمیرم اولاکه عصبانی بودچرامیری سرکار؟من اهمیت ندادم

وخیلیم خسته میشم اماانتظارداره تا۳شب باهاش بیداربمونم وچت کنم خب من نمیتونم بدنم نمیکشه خستگی وبی خوابی خیلی اذیت میشم.

چون دیشب ساعت۱۰بیهوش شدم خوابم‌بردالان خودشوبرام‌چس کرده وروح وروان منوبه هم ریخته.

بخدایکاری کرده که میگم اینوترکش کنم میمیره.

هی میگه ازدوست داشتن تومن دارم دیوونه میشم.

خب چه دوست داشتنی؟بخوره توسرت دوست داشتمت.

میگه من برات همه کارکردم چیکارکرده، مگه فقط چهارتاعزیزم گفته وچهارتاجانم دیگه هیچ کاری نکرده

۴..۵باری شارژ۲۰تومنی زدکه من پسش دادم واونم بی اجازه اینکاروکرده بود.

هیچ انتظاریم نداشتم وندارم وحتی سرقرارم باهاش رفتم یدونه شکلاتم نمی اوردبرام والبته برامن مهم نبودومیگه که من خسیس نیستم😑😑

یکبار برای همیشه خطت رو عوض کن و تمام . 

این آدم خودشم بلاتکلیفه فقط داره بیخودی وقت تو رو میگیره .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ردش کن بره

رابطه سمی

پسره میمون علاف فکر کنم از تو کم خرج تر پیدا نکرده نکبت

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
یکبار برای همیشه خطت رو عوض کن و تمام .  این آدم خودشم بلاتکلیفه فقط داره بیخودی وقت تو رو میگ ...

بخدابه جایی رسیدم ازدستش میگم گوشیمم کلابندازم دور

ولی این اقاادعامیکنه که سرطان روده وفلان داره ومیمیره 😑

هرچندنمیتونم این حرفشوباورکنم میدونم دروغ محضه

تو اصلا هم بدبخت نیستی 

منم واسه همدلی کردن و دلداری دادن کامنت نمیزارم واست 

فقط اومدم بگم که ارزش خودت رو بدون 

کسی که دوست داشته باشه تو عمل ثابت می‌کنه بهت 

عمر و وقت خودت رو تلف نکن 

به این فکر کن که چند سال دیگخ چه فرصت های رو الان از دست دادی بخاطر بودن با همچین آدم بدرد نخوری 

✨🦋🤍I am valuable

ببین عزیزم وقتی به کات فکر میکنی یعنی این اون موردی نیست که میخوای بهش رک بگو که دیگه نمیتونی ادامه بدی حتما حتما تمام راه های ارتباطیتو باهاش قطع کن سیمکارتتم عوض کن به جاش چندتا کلاس که دوست داری ثیت نام کن تا از یادت بره یه تایمی به خودت وقت بده سریع خواستگار قبول نکن که اونو فراموش کنی هر وقت فراموش کردی به فکر خواستگار قبول کردن باش.

فقط اینو بدون این ادم ادم زندگی نیست

عزیزم بهت تبریک میگم

شما ب بلوغ فکری رسیدید و‌‌ پخته هستید و عاقل

متاسفانه این اقا بدرد شما نمیخوره

زندگی ک چت کردن و عشقم و قربونت برم نیست

پول در اوردن زحمت داره و بدون پولم نمیشه زندگی کرد

منطقی هستید و منطقی عمل کنید 

نزار دلسوزی و احساساتت درگیر بشه جلو پیشرفتتو بگیره

یروز میاد پشیمون میشی

ناراحت بشم ، ناراحت میکنم 🦩