2777
2789

قضیه اینه که من چندسال پیش یه شماره تو گوشی همسرم دیدم که متعلق به یه دختر بود و همسرم گفت قضیه مال دوران مجردیه منم دیگه پیگیر نشدم و در واقع اتفاق خاصی نیوفتاده بود اونموقع فقط خیلی اتفاقی من متوجه شدم که این خانم در گذشته ی همسرم وجود داشته.شمارشم ذخیره نبود توی گوشی.

همسرم آدم خوبیه و تقریبا میشه گفت بهش اعتماد دارم

اینم بگم گاهی همسرمو چک میکنم

چندروز پیش داشتم گوشیشو نگاه میکردم متوجه شدم یه مخاطب رو حذف کرده اونم دوبار حذف شده به فاصله ی چندروز.یعنی اسمش توی سطل زباله مخاطبین بود اونم دوبار.

شمارشو نگاه کردم شماره همون دخترخانم بود

به همسرم گفتم یه عالمه قسم خورد که من اصلا نمیدونم این شماره کیه و یادم نمیاد و این حرفها

حتی پرسیدم چرا پاک کردی گفت نمیدونم اصلا شاید بچه ها دست زدن ولی گفتم امکان نداره بچه ها یه شماره رو دو دفعه به فاصله چندروز پاک کنن که

آخرش گفت زنگ بزن از خوده طرف بپرس ببین ما اصلا تماسی باهم داشتیم یا نه

اون روز قانع شدم ولی شک بازم میوفته به جونم 

که چرا شمارشو سیو کرده چون قبلا سیو نبود 

و چرا کتمان میکنه نکنه چیزی بوده

چجوری مطمعن بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال دعوا نگرد 

لحظه های زیبای زندگیت رو الکی خراب نکن 

بد بینی زیاد باعث بهم ریختن زندگی میشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

گذشته ها گذشته ، تو گذشته کنکاش زیادی کنید خودتون بیشتر اذیت میشین، الآنم که دوره ی پدر و مادربزرگ ها نیست که بگن دختر آفتاب مهتاب ندیده پسر فلان ، الان بلاخره تو گذشته ی بیشتر آدما بلاخره یه نفر بوده دیگه الآنم با چک کردن مدام بیشتر خودتون از چشم همسرتون میندازید 

احتمالا سیو کرده عکسی چیزی ببینه بعد پاک کرده اینفدر حساس نباشین چون تازه دارین ناخوداگاه میکشونینش ...

خودمم این احتمال رو دادم

ولی چرا باید چک کنه

دقیقا اون روز هم که پاک شده بود تازه واتساپ نصب کرده بود

دنبال دعوا نگرد   لحظه های زیبای زندگیت رو الکی خراب نکن  بد بینی زیاد باعث بهم ریخ ...

اصلا اینو درک نمیکنم

وقتی چیزیو با چشم دیدم خودمو بزنم به ندیدن 

اگه چیزی باشه لحظه های زندگی بازم زیبان؟

گذشته ها گذشته ، تو گذشته کنکاش زیادی کنید خودتون بیشتر اذیت میشین، الآنم که دوره ی پدر و مادربزرگ ه ...

آخه کاری به گذشته ندارم

شمارش انگار به تازگی ذخیره شده و پاک شده بعد از چندسال

خودمم این احتمال رو دادم ولی چرا باید چک کنه دقیقا اون روز هم که پاک شده بود تازه واتساپ نصب کرده ...

دقیقا خاسته عکس یارو رو ببینه, لطفا کشش ندین جلوش ولی دورادور حواستون باشه