یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم عزیزم😍😍😍 فقط میشه بگی شیر خشک جز نیدو چی استفاده کنم چون نیدو خیلی گرون میشه واسم و شیر ...
اره گلم میشه من همش با نان درست میکنم. 3 قاشق غذا خوری با آرد سفید 4 پیمانه قتطی میکنی. رو گاز میذاری بوی خامیش از بین میره. بعد کره یا روغن مایع. روش میذاری. کاملا تفت میدی گلم قبلش شهد باید اماده کرده باشی. شکر وگلاب و زعفران رو گاز بذاری. مواد شهد رو کم کم رو روی ارد که روغن داره اضافه کن. گازتو کم کن هی هم بزن تا. ب فرم دلخواه برسی. باور کن عالی میشه
ارد رو تفت میدی تا خامیش گرفته بشه الک می کنی دوباره میذاری رو حرارت بعد شیر رو توش الک می کنی و هم می زنی و بعد روغن و کره رو به اون شکلی که بالا گفتم اضافه می کنی و بعد شربتت رو می ریزی و هم می زنی بعد هم هل و گلاب (من آب برای شربت رو نصف آرد در نظر می گیرم)