2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من عربم     الان بت میگم چطور درست میکنیم

ممنونم عزیزم😍😍😍

فقط میشه بگی شیر خشک جز نیدو چی استفاده کنم چون نیدو خیلی گرون میشه واسم

و شیر خشک قنادی شیرین هم پیدا نکردم

شیر خشک بچه چ مارکی خوبه 

نان ۳ خوبه؟

دستور حلوای شیر من:

شیر خشک یک ونیم لیوان

آرد گندم یک لیوان

شکر سه چهارم لیوان (نصف شیر خشک)

روغن اندازه ای که کمی آرد و شیر را نرم کند(آرد در آن غوطه ور وخمیری نشود )

هل گلاب زعفران به میزان دلخواه

ممنونم عزیزم😍😍😍 فقط میشه بگی شیر خشک جز نیدو چی استفاده کنم چون نیدو خیلی گرون میشه واسم و شیر ...

اره گلم میشه من همش با نان درست میکنم.  3 قاشق غذا خوری با آرد سفید 4 پیمانه قتطی میکنی.    رو گاز میذاری  بوی خامیش از بین میره.       بعد  کره یا   روغن مایع.  روش میذاری.   کاملا تفت میدی گلم  قبلش شهد باید اماده کرده باشی.    شکر  وگلاب و زعفران رو گاز بذاری.   مواد شهد رو کم کم رو   روی ارد   که روغن داره اضافه کن.    گازتو کم کن هی هم بزن تا. ب فرم  دلخواه برسی.  باور کن عالی میشه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

ارد رو تفت میدی تا خامیش گرفته بشه الک می کنی دوباره می‌ذاری رو حرارت بعد شیر رو توش الک می کنی و هم می زنی و بعد روغن و کره رو به اون شکلی که بالا گفتم اضافه می کنی و بعد شربتت رو می ریزی و هم می زنی بعد هم هل و گلاب (من آب برای شربت رو نصف آرد در نظر می گیرم)