2777
2789
عنوان

این چال گونست؟😅+📸

414 بازدید | 14 پست

یه سریا میگن چال خط لبخنده ، یه سریا میگن چال گونه

الان میزارم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن رو عکس

عزیزم چال لبخنده ..برامن پایینتره..چال گونه وسط لپه ..زیراستخون گونه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ببخشید شما از کاربر فاطره ۸۲۲ خبر ندارین ؟ توی یکی از تاپیک هاش شما رو تگ کرده بود گفتم شاید باهاش ...

سلام جانم

نه عزیزم اطلاعی ندارم .

خبری ازشون شد به منم اطلاع بدید

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
سلام جانم نه عزیزم اطلاعی ندارم . خبری ازشون شد به منم اطلاع بدید

ببخشید میشه بپرسم ارتباطتون در چ حد بود؟

من همه تاپیک های که مربوط به اکسش بود رو خوندم..

از فروردین ماه اگه اشتباه نکنم همه تاپیک هاشو قفل کرد ..

درباره اکسش چیزی به شما گفت؟

ببخشید میشه بپرسم ارتباطتون در چ حد بود؟ من همه تاپیک های که مربوط به اکسش بود رو خوندم.. از فرورد ...

نه متاسفانه . چیزی به خاطر ندارم