2777
2789

خانوما شیر خشک شیرین قنادی پیدا نکردم

شیر خشک نیدو هم خیلی گرون میشه واسم چون حلوا زیاد میخوام

شیر خشک بچه چه مارکی بگیرم ک ارزون هم باشه طعمشم خوب باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه تو حلوا عربی شیرخشک میریزن پس؟🙄😂

منم میخوام بخورم دوسدارم 

حلواهای ما کش نمیاد عربی نیست

قشنگ سفتن🙄

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

خب مدل حلوا رو عوض کن

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

من شیرخشک نان می‌گرفتم خیلی خوشمزه میشد حلوا.  برو دیج ی کالا بیین قیمتارو. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
نمیشه همون حلوای خودمون رو بدی ؟؟؟ همون حلوای زعفرانی ؟؟ یا همون حلوا با شیره انگور ؟؟ حلوا ...

اره حلوا شیر هم خیلی خوشمزس مزه بستنی زعفرونی میده

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
عزیزم شیر خشک بشدت کم شده وگرون بذار واسه بچهابمونه یه حلوای دیگه درست کن الان اپتامیل به بدبختی گیر ...

دوستمون قشنگ گفت بچه ها واجبترن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عه تو حلوا عربی شیرخشک میریزن پس؟🙄😂 منم میخوام بخورم دوسدارم  حلواهای ما کش نمیاد عربی نیست ...

نه بابا اتفاقا حلوای زعفرانی و یا همون با شیره قشنگ کش میان و نرم و لطیف هستن 

باید کسی که درست می‌کنه ماهر باشه 

عزیزم شیر خشک بشدت کم شده وگرون بذار واسه بچهابمونه یه حلوای دیگه درست کن الان اپتامیل به بدبختی گیر ...

استارتر باید شیرخشک نان بگیره   از اونا که مخصوص بالای دو ساله. راحت گیر میاد و نایاب نیست ولی قیمتش گرون شده امسال خیلییی.  ولی حق باشماست دوست من دو روز تمام گشت برای بچش شیرخشک پیدا کنه😔

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست