چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
دلتون شیشهست مگه تقی به توقی میخوره میشکنه؟!!! هر چند اینجا تقی هم به توقی نخورده
یه بار یکی تو سایت گفت ۱۳ سالشه من گفتم این سایت مناسب تو نیست بعد استارتر تاپیکم گفت چقدر کوچولویی به اونم گفتم چون ۱۳ سالشه اومد به هم گفت نه اشتباه نوشتم ۱۵ سالمه منم چیزی نگفتم لایک کردم بار دیگه اومد بهم گفت دلمو شکستی فلان فلان کردی منم گفتم خود درگیری داری بهم گفت خدا به خانوادت صبر بده😐😂😂
و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
مثل اینکه یه دکتر معروف باشه، تو خیابون بهش بگن دکتر ناراحت بشه
تو الان باید خوشحال باشی تو نون معروفیتت رو میخوری ، خوشحال باش که اون پسر تو رو شناخته ، و امیدوار باش بیشتر از اینجور اتفاقا برات پیش بیاد، مگه بلاگر بدون معروفیت هم میشه ؟
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞