2821
2789
عنوان

تجربیات عمل لوزه

136 بازدید | 0 پست

دوستان من ۲۶سالمه والان ۶روزه که لوزه ام عمل کردم مشکل من سنگ لوزه و داشتن حفره های زیاد لوزه بود که باعث میشد هرچی میخورم گیرکنه تبدیل به سنگ لوزه بشه و بعد هم عفونت وبوی بد دهان چهارشنبه صبح ساعت۱۰رفتم اتاق عمل وساعت۱ونیم اومدم بیرون یکم دیربهوش اومدم چون هنوزتاثیرداروهای بیهوشی داشتم درد زیادی حس نمیکردم وفقط میدونم چشمام باز میکردم ودوباره میخوابیدم تا ساعت۵همین روال بود بعدازهوشیارشدن درد گلو وگوشم خیلی زیادیود بهم میگفتن بایدبستنی ومایعات خنک بخورم تاخونریزی نکنه دردش خیلی زیادبود ولی به هرسختی بود میخوردم حدود۷تابستنی خوردم ولی اشکم درمیومدشب نمیتونستم بخوابم اذیت بودم درد داشتم بااینکه مسکن هم تزریق شده بود ولی خب شب سختی بود فردا صبح دردم بیشتزبودوسخت ترمیتونستم مایعاتو بستنی بخورم ولی خب تلاش کنین به هرسختی هست بخورین ظهری مرخص شدم ازبیمارستان و بعدازخونه اومدن هم همین روالو داشتم تا جمعه یکم بهترشدم رفته رفته خودتون حس میکنین که درد کمتره تاامروزکه دوشنبه اس دردم خیلی کمتره اروم اروم ازشنبه شروع کردم سوپ میکس شده خوردم ولی غذای سفت نخورین امروزحس میکنم یه چیزی توی گلومه ووقتی اب دهن قورت میدم حس میکنم اصلا گلوم خشکه خشکه یه لایه سفیدجای لوزه هام قرارداره  وچون غذانمیتونم بخورم ضعف زیادی دارم ولی من ازیکشنبه رفتم سرکارمیتونستم کارکنم خداروشکرخون ریزی هم نداشتم ولی خب درکل عملش خیلیییی سخت نیست میشه دردش تحمل کرد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز