2777
2789

بجز تمرین کردن و فیلم دیدن چیزی بلدین پیشنهاد بدین 

البته دارم کلاسم میرم ولی دوس دارم زودتر بتونم روون حرف بزنم

دختر آریایی ، فرزند کوروش کبیر☀️

سعی کنی دوست مجازی انگلیسی پیدا کنی منم عاشق انگلسیم برنامه دارم یاد بگیرم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
سعی کنی دوست مجازی انگلیسی پیدا کنی منم عاشق انگلسیم برنامه دارم یاد بگیرم

سلام جالب بود راهکارتون😁😍

برنامه تون چیه یعنی میخواین چیکارا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جالب بود راهکارتون😁😍 برنامه تون چیه یعنی میخواین چیکارا کنید

یه سری کتاب تهیه کردم ب صورت خوداموز یاد بگیرم فیلم ببینم شما چیکارا کردین! اینکه من لهجه ی انگلیسی خیلی قشنگیم دارم 😌

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
یه سری کتاب تهیه کردم ب صورت خوداموز یاد بگیرم فیلم ببینم شما چیکارا کردین! اینکه من لهجه ی انگلیسی ...

اسم کتاباتون چیه

منم هم فیلم میبینم هم کلاس شرکت میکنم هم لغت میخونم تمرینم میکنم ولی باید تمرینامو بیشتر کنم😎

لهجه قشنگ داشتن خیلی خوبه گلی😍 

فیلم خیلی عالیه گوشت عادت میکنع 

بنظرت چق تاثیر داره برنامم اینه فیلم امریکایی ببینم هدفم یادگیریه

اسم کتاباتون چیه منم هم فیلم میبینم هم کلاس شرکت میکنم هم لغت میخونم تمرینم میکنم ولی باید تمرینامو ...

ببخشید میشه بپرسم چند سالتونه؟ میشه ایدی اینستاگرام همو داشته باشیم باهم برای یادگیری زبان تلاش کنیم؟ 😁

اسم کتاباتون چیه منم هم فیلم میبینم هم کلاس شرکت میکنم هم لغت میخونم تمرینم میکنم ولی باید تمرینامو ...

4000واژه سفارش دادم میرسه ب دستم چن وقت دیگ... شش جلد داره

بنظرم لغت بخون و گرامر کار کن تا یه کم راه بیوفتی بعد تمرکزتو بذار رو سپیکینگ

ما شهرمون اصلاااا کلاس زبان جالبی ندارههههههههه😐یه بار رفتم کلاس زبان اینقدر لهجه ی حال بهم زنی داشتن بخدا حالم بهم خورد دیگ ادامه ندادم

ببخشید میشه بپرسم چند سالتونه؟ میشه ایدی اینستاگرام همو داشته باشیم باهم برای یادگیری زبان تلاش کنیم ...

من بیست سالمه 

شما چند سالتونه

من خیلی کم اینستا سر میزنم ولی تلگرام اکثر روزا سر میزنم اگه خواستین تو خصوصی آیدیمو میدم خدمتتون😍