2777
2789

سلام عزیزان من میخوام برای بارداری این ماه اقدام کنم،سونو رو میذارم ببینید مناسب هست یا نه،لطفا کامل برام توضیح بدین،امروز ۱۲پری بودم

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۱۷_۱۹۱۱۱۹_ss26.jpg

سلام عزیزم این ماه دارو چی خورده بودی؟

۲ تافولیکول خوب داری

اگر دارو خوردی برو متخصص زنان آزاد سازی بهت بده که کیست نشن

آندومترت خوبه یکم بالاس ولی بازم دکار باید ببینه

یه میوم داری که متخصص زنان باید تشخیص بده ربطی به بارداری داره یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم این ماه دارو چی خورده بودی؟ ۲ تافولیکول خوب داری اگر دارو خوردی برو متخصص زنان آزاد ساز ...

الان از مطب دکتر میام گفت مشکلی نداری و همه چی خوبه ولی از مایع تعجب کرد گفت سریع اقدام کن،همین حالا😐

الان از مطب دکتر میام گفت مشکلی نداری و همه چی خوبه ولی از مایع تعجب کرد گفت سریع اقدام کن،همین حالا ...

پس‌خوبه اگر‌گفته مشکل نداره عالیه

برو‌اقدام‌

چون تخمک‌آزاد کردی اینا هم آزاد میشن

استرس نداشته‌باش

تا روز موعدت اقدام داشته باش

سلام عزیزم این ماه دارو چی خورده بودی؟ ۲ تافولیکول خوب داری اگر دارو خوردی برو متخصص زنان آزاد ساز ...

آزادسازی خواست بنویسه دید مایع کلدوساک هست گفت نمی خواد،من هیچوقت ۱۲ تخمک گذاری نداشتم،تازه از دو روز قبل درد داشتم یعنی دهم

آزادسازی خواست بنویسه دید مایع کلدوساک هست گفت نمی خواد،من هیچوقت ۱۲ تخمک گذاری نداشتم،تازه از دو رو ...

داروهای این‌ماهت عوض شدن؟ یا فعالیت خاصی یا رژیم‌غذایی خاصی داشتی؟

خیلی خوبه که اینطوری رشد داشتن و خودشون‌آزاد شدن

نگران‌نباش

داروهای این‌ماهت عوض شدن؟ یا فعالیت خاصی یا رژیم‌غذایی خاصی داشتی؟ خیلی خوبه که اینطوری رشد داشتن و ...

دارو فقط اینوفولیک روزی یه دونه مصرف کردم،ممنون از دلگرمیت،بدون دارو ماهی یه دونه ۱۹ میل داشتم